Cele mai jenante lucruri care ţi se pot întâmpla în timpul actului sexual. Specialiştii spun că nu ai de ce să te ruşinezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe lucruri stânjenitoare se pot întâmpla în timpul unui act sexual FOTO Shutterstock
Multe lucruri stânjenitoare se pot întâmpla în timpul unui act sexual FOTO Shutterstock

Intimitatea fizică poate fi minunată, dar îţi poate da şi multe emoţii, având în vedere lucrurile neaşteptate care se pot întâmpla când ţi-e lumea mai dragă. Vrei să faci o impresie bună, să te simţi mai bine ca niciodată şi, tocmai în momentele de maximă apropiere de partener, ţi se ia de toată tandreţea de care te bucurai până atunci. Ce s-a întâmplat?

Cine face sex ca-n filme? Nimeni! Nu există acele unghiuri perfecte, acele trupuri fără defect şi trăiri de vis fără niciun moment de stânjeneală. Toate acestea sunt utopii şi scenarii de Hollywood. În viaţa reală există şi stângăcii, şi mici accidente care să perturbe acele clipe de extaz. Şi poate că ele chiar dau farmec relaţiei voastre şi sunt perfect explicabile. Care pot fi acele momente jenante în doi?  

Sunteţi întrerupţi

Tocmai de aceea i se spune “intimitate”, nu? Pentru că sunteţi doar voi doi şi nimic nu intervine între voi. Greşit! Scenariul perfect în care totul e coordonat şi calculat – ca-n filme! – nu există cu adevărat! Sau, cel puţin, nu de fiecare dată.

E de-ajuns ca animăluţul de companie să-şi facă cumva simţită prezenţa pentru ca starea pe care o aveaţi să dispară. Sau un vecin să dea cu bormaşina în perete, un telefon să nu se oprească din sunat, copilul care s-a trezit în camera alăturată să înceapă să plângă, pentru ca toată acea magie să dispară. Totuşi întreruperile pot fi diverse şi fac toate parte din viaţa reală.

Află aici ce alte situaţii foarte ciudate sau stânjenitoare pot apărea în timpul partidelor de amor.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite