Casa sexului în grup: orgii lunare pentru 150 de persoane „dornice să se relaxeze şi să-şi facă prieteni într-o atmosferă sigură şi plină de bun-gust“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din filmul „Eyes Wide Shut“ FOTO Cinemagia
Scenă din filmul „Eyes Wide Shut“ FOTO Cinemagia

"Mr. Sparks", aşa cum l-a botezat jurnalistul Business Insider pe organizatorul petrecerilor deocheate, a acceptat un străin în casa sexului din Brooklyn, SUA, pentru a face o relatare cât mai sinceră despre ce se petrece în acest loc al pierzaniei, aşa cum este văzut în societate un astfel de stabiliment.

„Când intri pentru prima dată pe uşă, eşti uimit de cât de extraordinar arată această casă. Podele din lemn tare, bucătării utilate cu electrocasnice de ultimă oră, blaturi din granit negru şi un patio cu un jacuzzi fierbinte în care încap cu uşurinţă câteva persoane“,  îşi începe descrierea jurnalista care a trecut dincolo de uşile reşedinţei opulente din Brooklyn, New York.

Bineînţeles, odată intrat în joc trebuie să te aştepţi şi la imagini ceva mai şocante pentru un novice, pentru că, după cum mărturiseşte jurnalista invitată la exclusivista petrecere: „aţi fi uimiţi de câte persoane dezbrăcate întâlneşti acolo.“

"Mr. Sparks" organizează petreceri pentru swingeri sau pentru persoane care, pur şi simplu, „iubesc sexul şi vor să cunoască oameni noi într-o atmosferă rafinată şi sigură“, de aproape patru ani. Party-urile cu circuit închis adună la un loc, de regulă, până la 150 de persoane în fiecare lună. Cu toate că ideea unei orgii la care se strâng mai mult de 100 de persoane ar putea să pară oricui intimidantă, nici vorbă de aşa ceva în acest caz particular, se arată în Business Insidier: „Te simţi ca acasă imediat ce ajungi acolo. Stereotipul orgiilor care se organizau în anii 70, la New York, cum era Plato's Retreat, infamul club aflat într-un subsol şi dedicat swingerilor, este dat uitării în interiorul elegant al acestei clădiri.“

Sparks s-a lăsat atras de ideea acestor petreceri după ce a luat parte la un astfel de eveniment în Manhattan. I-a plăcut conceptul, dar organizarea lăsa de dorit, la fel şi momentele artistice menite să întreţină atmosfera. Plus că, mai explică acesta, l-a impresionat în mod neplăcut faptul că gazda nu se sfia să-i ia peste picior pe unii dintre oaspeţi. A găsit un amic bogat care a fost de acord să-l ajute pentru a-şi împlini visul şi i-a pus la dispoziţie o casă încăpătoare şi deosebit de frumoasă. 

Chiar dacă numai în Brooklyn se găsesc o mulţime de organizatori de orgii, oferta lui Sparks atrage lumea bună tocmai pentru că nu a făcut din aceste petreceri o afacere şi a încercat, după spusele sale, să menţină o atmosferă, pe cât posibil, neviciată de consumul de droguri, chiar dacă este acceptat ca invitaţii să aducă de acasă alcool. 

Când oamenii se află sub influenţa substanţelor ilegale sau a alcoolului, mediul devine mult mai nesigur. Iar ideea mea a fost să creez un context în care invitaţii să se simtă liberi să se comporte cât mai firesc, mai natural. Cum este de aşteptat, ca la orice fel de petrecere, se întâmplă şi incidente, dar nu am avut niciodată de-a face cu un viol. De vină pentru întâmplările neplăcute este ignoranţa unora, necunoaşterea regulilor casei şi reacţia celor din comunitate, care nu sunt de acord cu ce se întâmplă aici. Plus că pe fondul consumului de alcool oamenii nu mai judecă aşa cum ar trebui, a explicat gazda petrecerilor.  

Invitaţilor recalcitranţi li se arată... uşa

Regulile casei sexului spun că invitaţia la petrecere este nominală, destinată exclusiv persoanei care a primit-o. Dacă cineva doreşte să se alăture grupului, acesta trebuie să fie recomandat de o persoană care se află pe lista de invitaţi pentru că are nevoie de un om care să răspundă pentru ceea ce ar putea face nelalocul lui. De obicei, oaspeţii recalcitranţi sunt rugaţi să părăsească petrecerea, iar la a doua abatere sunt excluşi din grup. Pe de altă parte, cei care îndrăznesc să atingă cu intenţii sexuale un alt invitat, fără să ceară voie sau împotriva dorinţei acestuia sunt daţi afară împreună cu aceia care i-au recomandat. Pentru a se asigura că nimeni nu face vreo„ tâmpenie“, printre invitaţi sunt infiltraţi observatori care urmăresc îndeaproape ce se întâmplă în timpul orgiei.

Nu în ultimul rând, niciun invitat nu este obligat să facă sex dacă a venit la petrecere: „Foarte mulţi dintre cei care vin aici nu fac absolut nimic, dar asta pentru că uneori vin doar pentru a sta de vorbă cu prieteni pe care şi i-au făcut aici“, spune organizatorul. Dar, atenţie, mai spune acesta. Voyeurii sunt bineveniţi atâta timp cât cer voie să asiste la partidele de sex ale invitaţilor şi nu trag cu ochiul pe furiş, pe ideea nu arăţi cu degetul şi nu te holbezi pentru că nu este politicos. 

În rest, dacă ai peste 18 ani, decizi singur cu cine, cu câte persoane şi unde faci sex. Nu contează orientarea sexuală şi poţi să te dedai plăcerilor în văzul tuturor, pe o canapea din living, sau, mai ferit, sub scară, poate pe un holişor întunecos, mai ales atunci când dormitoarele sunt deja ocupate. Pentru că promoveză doar sexul sigur, gazdele pun la dispoziţie prezervative din plin şi lubrifianţi, mai scrie Business Insider. 

Formăm un grup de adulţi care ne-am strâns laolaltă pentru că suntem nişte perverşi, pentru că ne place să ne frecăm unii de ceilalţi în maniere cât se poate de extreme, glumeşte „Mr.Sparks“.

Acesta este de părere că trebuie să fii relaxat şi dispus să glumeşti pe tema sexului, altfel nu vei reuşi să te bucuri de el şi vei pierde experienţe cu adevărat grozave: 

Sexul nu ar trebui să fie hiper-serios. Este şi trebuie să fie amuzant, afirmă gazda.

Sparks asigură pe toată lumea că nimeni nu face profit din aceste petreceri, dar că cei care doresc pot face donaţii nu mai mari de 20 de dolari, bani care sunt folosiţi pentru plata artiştilor invitaţi să întreţină atmosfera prin show-uri nonconformiste, puneri în scenă extrem de apreciate de public pentru că sunt controversate şi niciodată invitaţii nu ştiu la ce să se aştepte. De exemplu, la un astfel de party, o femeie s-a înjunghiat şi nimeni nu a realizat că face parte din spectacol. Urmarea, conform lui Sparks, până şi bărbaţilor în toată firea li s-a făcut rău şi au leşinat. De ce aceste momente extreme? Pentru că organizatorul îşi doreşte ca oamenii să fie confruntaţi cu momente artistice care să-i oblige să se gândească şi la lucruri serioase, dincolo de distracţia de care au parte.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite