FOTOGALERIE Cluburi secrete şi noncomformiste în Bucureşti: „fetiţe‟ şi schimb de parteneri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştiul s-a aliniat în rândul capitalelor europene, care oferă, pe lângă locurile clasice de distracţie, şi cluburi ascunse de trecători, cu circuit închis sau semideschis, unde amatorii de fantezii ascunse se pot desfăşura liber.

Nevoia de nou, de adrenalină, de intimitate şi de un spaţiu unde să nu existe inhibiţii, pe asta au mizat unii antreprenori din Capitală, mânaţi de dorinţa de a aduce în România concepte acceptate mai greu de noi, dar în mare vogă în străinătate.

Este vorba de cluburile de swingeri, locuri în care, dacă vrei să intri, trebuie să îndeplineşti anumite condiţii

Marea majoritate a oraşelor mari din America de Nord şi din Vestul Europei au cel puţin un club de swing într-o locaţie permanentă. Peste 3.000 de astfel de cluburi există la nivel mondial, iar peste 1.000 au şi prezenţă online.

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu "Attraction Club", unul dintre cluburile de swingeri din Bucureşti!

Nu este ascuns faptul că în majoritatea acestor cluburi îşi fac prezenţa şi „peştii‟, care practică prostituţia.

Ce este „swingul‟

Swingul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un adevărat stil de viaţă, e activitatea sexuală non-monogamă, tratată ca orice altă îndeletnicire socială, care poate fi încercată şi în cuplu.

În general, swingul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu o altă pereche, cu mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Actul sexual poate avea loc în aceeaşi cameră, dar şi în încăperi separate.

Primul club de swingeri a apărut în Bucureşti, în urmă cu trei ani. În prezent, în Capitală există trei astfel de localuri. Atmosfera este cea mai importantă într-o afacere de acest gen. Romantism, muzică ambientală, socializare, sunt principalele criteria de care ţin cont antreprenorii.

Nu sunt mulţi cei care le calcă pragul, însă sunt clienţi care nu zic „nu‟ provocării.

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe poze cu "Attraction Club", unul dintre cluburile de swingeri din Bucureşti!

Pentru a intra într-un astfel de club trebuie să plăteşti un preţ. De exemplu, la „Attraction Club‟, unul dintre cele trei localuri de swing, un cuplu trebuie să plătească 200 de lei, o femeie neînsoţită, 100 de lei, iar un bărbat singur va scoate din buzunar 300 de lei. Aceste preţuri se practică şi în clubul „VIP Swinging Club‟.  În localul „Play 4 Two‟, proprietarii percep 200 de lei pentru cluburi, 100 de lei pentru femeia singură şi 200 de lei pentru bărbaţii neînsoţiţi.  

Şi pentru ca totul să fie de clasă înaltă, clientela este aleasă după criteria stricte. Mai exact, cei care trec pragul localului trebuie să respecte trei reguli de aur: 1. Nu sunt primiţi decât clienţii cu aspect fizic plăcut, 2. „Nu" înseamnă „Nu" şi 3. Eleganță, glamour, rafinament.

În plus, consumul în exces al băuturilor alcoolice poate duce la interzicerea accesului în club.

Cum arată un club de swingeri? La parter există un bar şi o sală de socializare unde clienţii discută şi încep să se cunoască, iar la etaj sau într-o altă parte a clubului sunt amenajate camere unde se poate consuma atracţia născută în timpul socializării.  

Aceste localuri sunt frecventate de circa 45 de oameni în fiecare weekend.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite