Care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl discuţi cu partenerul înainte să vă mutaţi împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutatul cu partenerul poate fi o mişcare destul de delicată. Există o mulţime de detalii pe care nu le ştiţi unul despre celălalt şi un număr la fel de mare de lucruri pe care trebuie să le discutaţi serios înainte de a face un pas atât de important.

Înainte de toate, asigură-te că veţi discuta despre bani şi cheltuielile casei. Deşi nu vorbim despre vorbe dulci şi romantism, conform unui sondaj recent întocmit de Rent.com, aceasta este o discuţie absolut necesară înainte de a vă arunca lucrurile-n valiză.

Site-ul a intervievat 1.000 de persoane care locuiesc împreună, iar majoritatea acestora a declarat că şi-ar fi dorit să discute aspectul banilor înainte de mutare. În plus, 16% dintre aceştia au recunoscut că împărţirea cheltuielilor a fost cel mai greu lucru pe care au fost nevoiţi să îl facă de când s-au mutat împreună.


În mod clar, discuţia despre bani va fi incomodă, dar până şi Danisha Danielle Hoston, expert financiar şi directorul agenţiei imobiliare Hoston&Associates, sfătuieşte cuplurile să discute aceste detalii înainte să se mute împreună.
 

„Oricât de greu ţi-ar fi să discuţi cu partenerul tău despre debitul cardului de credit sau despre cheltuielile partenerului tău, trebuie s-o faci înainte să te apuci de împachetat. Atunci când te muţi cu o persoană, veniturile voastre se unesc, aşa că cel mai bine ar fi să aveţi o conversaţie matură. Uitaţi-vă atent la facturi, creaţi-vă un buget şi aveţi discuţia”, spune Hoston. 
 

Chiar dacă sunt multe detalii care trebuie stabilite înainte de a te muta cu jumătatea ta, această discuţie te va scuti de câteva probleme.


Citeşte şi:

Ar trebui să vă mutaţi împreună?

Testul care arată dacă un cuplu ar trebui să locuiască sau nu sub acelaşi acoperiş: Credeţi că sunteţi pregătiţi să vă mutaţi împreună?

Mutatul împreună, între căsătorie şi nevroză

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite