Ar trebui să vă mutaţi împreună?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă nu aţi stabilit data nunţii, nu trebuie să presupui că, dacă vă mutaţi împreună, va face acest pas
Dacă nu aţi stabilit data nunţii, nu trebuie să presupui că, dacă vă mutaţi împreună, va face acest pas

Dacă nu ai împărţit niciodată plata chiriei, există şanse mari să o faci, dar cercetările arată că mutatul împreună înainte de căsătorie poate sabota relaţiile pe termen lung.

Cuplurile care locuiesc împreună înainte de a se căsători au şanse mai mari de a divorţa, se arată într-un articol apărut în versiunea online a revistei „Women’s Health“. Ca să ştii când este momentul potrivit pentru acest pas, trebuie să îţi pui câteva întrebări.

Eşti dispusă să aştepţi ?

Dacă nu aţi stabilit data nunţii, nu trebuie să presupui că mutatul împreună îl va convinge să facă acest pas mai repede. De fapt, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Rutgers, numai 40% dintre cupluri s-au căsătorit după ce au locuit împreună între cinci şi şapte ani. Aşadar, dacă vrei să faci acest pas, vorbiţi despre asta.

Discuţia despre bani

Deşi nu este una dintre acele conversaţii plăcute, această discuţie vă ajută să stabiliţi o serie de lucruri importante înainte de a porni împreună la drum. Trebuie să vă mărturisiţi veniturile, apoi să faceţi un plan privitor la plata facturilor şi, eventual, să folosiţi un sistem proporţional, mai ales dacă există o diferenţă mare între veniturile voastre.

Ce se întâmplă după luna de miere ?

După ce perioada de euforie a trecut, nu trebuie să vă deprimaţi dacă vă certaţi mai des. Ideal ar fi să studiaţi relaţia, să ţineţi evidenţa subiectelor care vă provoacă, se arată în articol şi să recunoaşteţi astfel tiparul pentru a identifica problemele serioase.

Nu uita de romantism

Coabitarea poate duce la mai puţine clipe împreună, dar o soluţie simplă este să vă programaţi acele momente romantice după care tânjiţi. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite