10 semne care îţi transmit că ai nevoie de o schimbare în viaţa sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurele momente în care rutina poate fi de dorit este la sala de fitness, dar în niciun caz în viaţa sexuală. Monotonia din dormitor omoară pasiunea, iar cuplurile cu vechime ştiu foarte bine că poţi ajunge în acest punct înainte să realizezi ce se întâmplă şi de ce relaţia a început să scârţâie.

1. Nu ţi-ai mai pus de o veşnicie problema să îmbraci lenjerie sexy în dormitor. Un gest erotic legat de un obiect vestimantar reprezintă să-şi scoţi, eventual, pantalonii şi şosetele. Încearcă să-ţi surprinzi partenerul cu o lenjerie fină, care să-ţi pună în valoare atributele fizice, conform womanshealth.com.

2. Când a fost ultima dată când ai făcut amor în alt loc în afară de patul din dormitor? Nu se ia în considerare partida de sex consumată în patul din camera de hotel unde v-aţi cazat ultima dată când aţi fost plecaţi în vacanţă. Bucătăria sau baia ar trebui incluse în itinerariul locurilor în care puteţi face sex, altul decât în patul conjugal.

3. Mâncare în dormitor?! Dacă sunteţi scandalizat de ideea de a condimenta preludiul cu miere, frişcă sau ciocolată, poate un cub de gheaţă, pe motiv că este prea mare deranjul şi nu vreţi să murdăriţi aşternutul, atunci chiar aveţi o problemă. Sexul trebuie să implice şi foarte multă imaginaţie, dar şi poftă de joacă, altfel monotonia va ucide mai devreme sau mai târziu şi sentimentele.

4. Nu aţi mai schimbat poziţiile în care faceţi sex din perioada primelor partide de amor la lumina lumânării? Nu degeaba există Kama Sutra, aşa că nu aveţi scuza lipsei de inspiraţie. Important este ca amândoi să înţelegeţi că poziţia misionarului este foarte bună atunci când ţi se mai face şi dor de ea.

5. Sexul de dimineaţă este mai degrabă o corvoadă şi pare mult mai incitant să te bucuri de câteva minute de somn în plus, în loc să faci amor? Data viitoare ţineţi minte să puneţi pe noptieră nişte bomboane mentolate şi nu mai căutaţi scuze pentru a nu vă începe ziua într-un mod cât se poate de plăcut.

6. Sunteţi de părere că jucăriile sexuale sunt destinate exclusiv cadourilor pe care le poţi face la petrecerea unei burlăciţe sau a burlacului ? Nimic mai fals. Gama de jucării sexuale este extrem de variată şi cu siguranţă puteţi să găsiţi câteva care să vă suscite interesul.

7.  Simţi că ai mimat orgasmul de atâtea ori încât ai putea să iei Oscarul pentru performanţe demne de talentul unei actriţe celebre? Ai fi cazul să pui capăt prefăcătoriei şi să încerci să discuţi cu partenerul despre problema pe care o aveţi.

8. Preludiul durează atât de puţin încât aproape că nu realizezi când începe şi când se termină? Există o mulţime de trucuri prin care puteţi să prelungiţi momentele de început şi să creşteţi intensitatea clipelor care vor urma.

9. Masturbarea aproape că a dispărut din meniul vieţii sexuale? Nu înseamnă că dacă sunteţi femeie această cale de a obţine plăcerea este ruşinoasă ori că partenerul îşi va schimba părerea despre dumneavoastră când va afla că mai apelaţi şi la autostimulare din când în când.

10. Aţi şi uitat ultima oară când aţi făcut sau aţi avut parte de sex oral? La fel de învechite şi de predictibile sunt şi tehnicile de sex oral pe care le puneţi în funcţiune atunci când situaţia o cere imperativ? Omul cât trăieşte, învaţă! Aşa că nu vă ruşinaţi şi încercaţi să vă îmbogăţiţi „repertoriul“.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite