Ultimul răcnet în materie de accesorii pentru patrupede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două dintre modelele de meşe comercializate de Leah Workman FOTOGRAFII cushzilla.com
Două dintre modelele de meşe comercializate de Leah Workman FOTOGRAFII cushzilla.com

O americană plin de umor a lansat pe piaţă o colecţie de peruci de culoarea mov, roşu şi roz pe care le-a vândut, mai apoi, contra sumei de 30 de dolari bucata. Ineditele accesorii au fost concepute special pentru câini şi pisici, iar stăpânii animalelor se declară încântaţi de felul cum arată gătiţi astfel prietenii lor necuvântători.

Leah Workman, întreprinzătoarea din Los Angeles care a devenit şi autoarea acestui proiect, a observat că, în Japonia, iubitorii de animale adoră să-şi accesorizeze „odraslele“, motiv pentru care a stilizat o serie de modele dedicate patrupedelor. Rezultatul? Peruci lungi, colorate şi încărcate de bucle şi codiţe, dar şi modele mai sobre, de culoare neagră. Cel mai popular model pare, însă, să fie cel inspirat de stilul cântăreţei americane Lady Gaga. Extravaganta solistă apare în videoclipul melodiei „Poker Face“ cu o fundă în păr, coafură pe care a preluat-o şi Leah.

Tânăra, care a pornit această afacere alături de soţul ei, importă perucile de la un costumier japonez, pe nume Takako Iwasa.

image

Desigur, peruca Lady Gaga nu este singurul model inspirat de stilul unei vedete. Tânăra americană a stilizat alte două modele, având ca sursă de inspiraţie frizura cântăreţei Katy Parry şi pe cea a lui Marylin Monroe. Chiar şi gazda emisiunilor TV din Marea Britanie, Sharon Osburne, a fost luată drept model de Leah Workman. Pentru aceasta din urmă, artista a creat o meşă, cu şuviţe blonde şi roşii, în formă de bob.

Spre deosebire de perucile create pentru oameni, meşele destinate patrupedelor sunt tăiate în zona urechilor. Alături de cele câteva modele expuse în mediul online, Leah îi asigură pe clienţi că pot achiziţiona şi piese vestimentare pe măsură.

Câinii nu se simt deranjaţi să poarte peruci şi costume, iar stăpânii sunt încântaţi de felul în care arată, mai ales că aspectul neobişnuit captează atenţia celor din jur, explică Leah Workman

Câinii par să tolereze aceste mici extravaganţe mai bine decât pisicile, mâţele fiind destul de greu de convins să accepte accesoriile, a observat designerul.

image
image
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite