Karl Lagerfeld, directorul Casei Chanel, vrea să se însoare cu pisica lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excentricul designer Karl Lagerfeld, directorul de creaţie al Casei Chanel, a făcut o declaraţie cel puţin surprinzătoare: s-a îndrăgostit de pisica lui, cu care ar vrea să se şi căsătorească.

Lagerfeld a vorbit în nenumărate rânduri despre animalul lui de companie – Choupette, o siameză albă care se bucură de un tratament privilegiat - dar ultima sa afirmaţie este surprinzătoare. În contextul în care în Franţa au fost legalizate recent mariajele gay, creatorul de modă a spus că şi-ar dori să se căsătorească cu Choupette, potrivit independent.co.uk. „Deocamdată, nu sunt permise căsătoriile între oameni şi animale. N-am crezut niciodată că mă voi îndrăgosti atât de tare de o pisică“, a declarat Lagerfeld pentru CNN.

Întrebat dacă zvonurile despre animalul său de companie sunt adevărate – că are trei menajere şi călătoreşte cu un avion particular – directorul Chanel a confirmat. „Da, aşa este. Până la urmă, de ce nu?“, a declarat creatorul, precizând că nu se teme de faptul că pisica ar putea deveni o adevărată vedetă, mai cunoscută decât el. Animalul de companie are propriul cont de Twitter, unde este „urmărit“ de 27.000 de fani.

„Să angajezi trei menajere pentru o pisică pare ridicol, dar Karl Lagerfeld este cunoscut pentru excentricităţile sale“, notează „The Independent“. Anul trecut, designerul de origine germană a angajat un chelner a cărui singură datorie era să-l urmeze la orice petrecere şi să-i ducă paharul cu băutură pe o tavă de argint, astfel ca Lagerfeld să nu fie nevoit să-l ţină în mână.

image

Karl Lagerfeld şi Choupette, la o şedinţă foto

Directorul Chanel (77 de ani), care nu are însă nicio problemă să meargă singur să-şi cumpere ziarele, a fost, tot anul trecut, pentru prima oară într-un supermarket. „E fascinant câte lucruri poţi găsi într-un singur loc“, declara el la vremea respectivă.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite