VIDEO Noul telefon de la BlackBerry este încă neconfirmat, dar vedetă pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BlackBerry nu are prea mare succes cu noul sistem de operare, dar speră să se remarce cu un nou telefon. Până acum este recunoscut după numele A10,

Dacă fără poze, nu e real, atunci dacă mai apare şi într-un videoclip, este aproape confirmat. BlackBerry A10 este „star“ într-un videoclip neoficial în care îi sunt prezentate câteva trăsături, dintre care cea mai importantă este ecranul imens de 5 inci, notează PocketNow. Până acum, BlackBerry Z10 este cel mai bun telefon al canadienilor care să fie dotat doar cu un ecran tactil, fără tastatură.

image

BlackBerry A10 a început să apară prin zvonuri în urmă cu peste o lună şi cel mai probabil va fi lansat până în toamnă. Prin ce s-a remarcat? Prin ecranul de 5 inci la rezoluţie 1.280x720 pixeli, o memorie RAM de 2GB şi un procesor dual-core. Specificaţiile sunt prea puţin schimbate faţă de ceea ce compania oferă deja, dar ecranul mai mare îl face, în aparenţă, mai potrivit jocurilor video - când vor fi disponibile suficiente.

Spre deosebire de BlackBerry Z10, acest A10 se pare că are colţurile rotunjite pe spate şi preia modelul de la BlackBerry Q10, adică tiparul de fibră de carbon. Mici modificări prin care BlackBerry vrea să arate că încă există şi se poate remarca. Potrivit ultimelor informaţii financiare, compania are probleme cu a-şi propulsa pe piaţă modelele noi.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre BlackBerry:

REVIEW BlackBerry Z10 - canadienii au învăţat să facă smartphone-uri bune

REVIEW BlackBerry Q10 - tastatura fizică trăieşte mai departe pe noul telefon BlackBerry, iar fanii vor fi mulţumiţi

Blackberry pregăteşte lansarea A10, un smartphone mare destinat jocurilor

Blackberry A10, succesorul lui Z10, ar putea fi lansat în noiembrie

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite