FOTO Monstrul Nokia Lumia EOS are o cameră foto imensă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finlandezii de la Nokia pregătesc un adevărat un monstru. Nokia Lumia EOS are o cameră imensă şi apare în imagini publicate pe site-uri precum GSMArena, WPDang şi ViziLeaks.

Imaginile neoficiale arată camera impresionantă cu care va fi dotat smartphone-ul Lumia EOS, succesorul telefonului Nokia 808 PureView.

În ciuda faptului că nu se ştie exact câţi megapixeli va avea cameră Nokia Lumia EOS, site-urile de specialitate speculează că aceasta va fi acelaşi senzor găsit pe terminalul cu Symbian – 41 de megapixeli, software PureView şi lentile Carl Zeiss. 

Terminalul nu se va numi, cel mai probabil „EOS“, având în vedere că numele este o marcă înregistrată a Canon.

Camera foto este, pentru mulţi, cel mai important criteriu după care îşi aleg un telefon. 

Cei de la Nokia au fost presaţi să lanseze un urmaş al PureView care să funcţioneze pe sistemul de operare Windows Phone 8 al celor de la Microsoft. 

image

În ciuda faptului că vârful de gamă Lumia 920 are o cameră foarte performantă, nu se compară cu cea de 41 de MP de pe telefonul cu Symbian.

Nokia a promis că va lansa mai multe smartphone-uri anul acesta şi a dat de înţeles că urmează şi o tabletă cu Windows. Totuşi, compania finlandeză nu are niciun eveniment programat aşa că nu se ştie data la care ar putea fi lansat acest terminal.

Vrem să discutăm cu voi, „Adevărul Tech“ este şi pe Facebook

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite