VIDEO CES 2013: Filmul complet al lansării primului procesor cu opt nuclee şi al ecranului flexibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung a lansat aseară în cadrul prezentării de la CES 2013 un nou proces, numit Exynos 5, practic format din două procesoare cu patru nuclee şi a mai demonstrat încă o dată ecranul său flexibil.

Samsung a introdus Exynos 5 la CES 2013 dotat cu 8 nuclee pentru o procesare de performanţă, dar şi o autonomie cât mai lungă, notează „The Verge“. Deşi modelele eight-core sunt viitorul, produsul Samsung nu este creat pe o structură standard, de la zero, ci este compus din două chipset-uri quad-core. Unul este Cortex-A15, iar celălalt Cortex-A7, ambele pe arhitectură ARM.

Mai multe detalii puteţi găsi în articolul complet realizat după lansarea de aseară.

De asemenea, sud-corenii au prezentat o nouă versiune a unui ecran flexibil, care a fost montat chiar pe un dispozitiv. Prototipul folosit de reprezentantul Samsung a fost denumit Youm. Acest nume a intrat în atenţia presei încă din aprilie 2012, figurând în evidenţele site-ului gigantului coreean.

Smartphone-ul Youm vine cu un plus faţă de alte terminale mobile de pe piaţă. Ecranul a fost „întins“ peste marginea din dreapta, astfel că pot fi afişate informaţii şi acolo, cum ar fi notificările sau diversele tipuri de mesaje. 

Detalii în articolul pe larg.

Prezentarea integrală realizată de Samsung aseară poate fi privită în video-ul de mai jos:

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite