Twitter amână lansarea noului sistem de autentificare a conturilor

0
Publicat:

Miliardarul Elon Musk a transmis că amână lansarea noului sistem de autentificare a conturilor, care constă într-un abonament plătit. Musk nu a precizat o dată a începerii proiectului, relatează AFP, conform Agerpres.

Elon Musk conturat pe fundal albastru Twitter
Musk a anunțat că amână lansarea noului sistem de autentificare a conturilor. Foto: Shutterstock

Noua lansare a Blue Verified este amânată până când va exista un nivel ridicat de încredere în stoparea furtului de identitate", a precizat Elon Musk într-o postare publicată pe Twitter. 

Probabil va fi o culoare diferită pentru organizaţii şi pentru indivizi", a precizat Musk. 

Devenit de puțin timp proprietarul Twitter, Musk a transmis în urmă cu o săptămână că acest nou sistem va fi relansat, marți, 29 noiembrie. 

Acest abonament, deschis tuturor utilizatorilor Twitter în schimbul a opt dolari pe lună, a fost unul dintre proiectele majore ale miliardarului de la preluarea platformei, la sfârşitul lunii octombrie. 

Prima activare a acestui serviciu a avut loc la începutul lui noiembrie pe iPhone. Aceasta a provocat o stare de confuzie, cu deschiderea multor conturi false care se prezentau drept vedete sau companii. 

Ulterior, sistemul a fost suspendat. 

Totodată, Twitter a implementat o etichetă gri „Oficial” la unele conturi pentru a combate uzurparea de identitate. Elon Musk a decis să o şteargă în acelaşi zi în care a fost lansată, înainte ca directoarea de dezvoltare de produse a Twitter să intervină pentru a explica faptul că această etichetă va fi rezervată, iniţial, guvernelor şi organizaţiilor. 

 Înainte de cumpărarea Twitter de către Elon Musk, platforma oferea atât un serviciu gratuit de verificare a identităţii pentru organizaţii şi persoane, cât şi un abonament plătit pentru opţiuni suplimentare. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite