Tesla oferă încărcare gratuită în cadrul aniversării a 10 ani de Supercharger în Europa

0
Publicat:

Exact la 10 ani de la deschiderea primelor stații Supercharger în Europa, Tesla invită posesorii de mașini electrice să se încarce gratuit pe 29 august, începând cu ora 9 dimineața, ora locală, până la sfârșitul zilei.

Statii încărcare mașini electrice. FOTO Tesla
Statii încărcare mașini electrice. FOTO Tesla

Această inițiativă face parte din sărbătorile Tesla  "Electric Summer" și reprezintă un gest de apreciere pentru comunitatea Tesla, care a contribuit la transformarea rețelei Supercharger în cea mai mare din Europa. Pentru ceilalți posesori de mașini electrice, aceasta este o oportunitate de a testa rețeaua și de a-și extinde opțiunile de încărcare, deoarece peste 70% din rețea este acum deschisă tuturor mașinilor electrice din Europa și Orientul Mijlociu.

Încărcare simplă și eficientă

Pe 29 august 2013, primele 6 stații au fost deschise în Norvegia. La 10 ani distanță, rețeaua se întinde în 36 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu peste o mie de locații și 13.000 de încărcătoare individuale Supercharger. Pe parcursul timpului, integrarea mai strânsă a rețelei în mașinile noastre și în aplicația Tesla a făcut experiența generală mai inteligentă, menținând în același timp simplitatea și intuitivitatea. Cu un timp de funcționare de 99,95% în 2022, Tesla a reușit, de asemenea, să extindă și să modernizeze rețeaua, menținându-i în același timp fiabilitatea.

Peste 70% din rețea este acum deschisă tuturor mașinilor electrice

Deschiderea rețelei către alte mașini electrice a început în noiembrie 2021 ca parte a unui program pilot. După luni de colectare a datelor și feedback-ului, aceasta este acum o ofertă pe deplin funcțională. Rețeaua deschisă este cea mai mare rețea de încărcare ultra-rapidă din Europa, cu peste 9.200 de încărcătoare Supercharger și 660 de stații care acceptă în prezent toate mașinile electrice. Prin intermediul programului, proprietarii de mașini electrice pot accesa rețeaua în doar câțiva pași simpli și la un preț corect.

Festivitățile "Electric Summer" au început în iulie și au culminat în august cu evenimente Drive-In Cinema organizate în câteva orașe europene. Un alt eveniment Drive-In cinema are loc astăzi în Bergen, iar activitățile vor atinge punctul maxim pe 1 septembrie cu celebrarea celor 10 ani în apropiere de Oslo, unde utilizatoriisunt invitați să viziteze o expoziție imersivă despre ecosistemul de produse Tesla.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite