Sony Walkman WH - evoluţia MP3 playerului în era smartphone-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony Walkman WH505
Sony Walkman WH505

Sony lansează noua serie Sony Walkman® WH, care încorporează tehnologii de ultimă oră, de la boxe, căşti şi music player digital, într-un singur produs wireless cu design inovator, se arată într-un comunicat remis „Adevărul“.

MP3 playerul nu a murit, MP3 playerul se transformă. Şi o face frumos. Noua serie Walkman de la Sony reprezintă evoluţia firească a acestor dispozitive, într-o perioadă în care smartphone-urile şi tabletele au pus monopol pe piaţa de entertainment personal.

Noile modele Walkman NWZ-WH505 şi NWZ-WH303 nu au fire şi sistemul incoporat în difuzoare. Căştile pot fi folosite şi ca un sistem de boxe. Când vrei să te bucuri de muzică afară, dar să nu te izolezi complet de sunetul străzii, tot ce trebuie să faci este să pui walkman-ul după gât şi să activezi, dintr-o singură atingere, sunetul surround ca într-un sistem de boxe. 

O singură încărcare a bateriei asigură o autonomie de 20 ore, iar spaţiul de stocare de 16GB, la modelul WH505, îţi permite să ai cu tine în orice moment aproximativ 4.000 de cântece. 

Walkman-ul  poate fi conectat la smartphone ori la tabletă, prin cablu, astfel încât să asculţi muzică, postul de radio preferat sau piesele disponibile pe site-urile de streaming. 

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Specificaţii tehnice

NWZ-WH505   NWZ-WH303   ·   Stochează până la 4000 de cântece în memoria de 16GB   ·   Autonomie de 20h pentru o singură încărcare a bateriei, autonomie de 1h pentru trei minute de încărcare   ·   Sunete profunde de bass redate prin căştile cu dom de 40mm   ·   Boxe încorporate care redau sunet surround stereo   ·                     Sunet clar şi detaliat, indiferent de volumul muzicii în căştile cu putere de 1000mW, sensibilitate 105db/mW , impedanţă de 40Ω şi sunete între 5–25,000Hz   ·   Compatibil cu Mac şi Windows   ·   Suportă o paletă largă de formate audio: MP3, WMA, AAC-LC, PCM   ·  Disponibil în varianta neagră şi cu logo luminos  LED Walkman®   ·   Stochează până la 1000 de cântece în memoria de 4GB   ·   Autonomie de 20h pentru o singură încărcare a bateriei, autonomie de 1h pentru trei minute de încărcare   ·   Sunete clare redate prin căştile cu dom de 30mm   ·   Boxe încorporate care redau sunet surround stereo   ·                     Sunet clar şi detaliat, indiferent de volumul muzicii în căştile cu putere de 1000mW, sensibilitate 107db/mW , impedanţă de 30Ω şi sunete între 30–20,000Hz ·   Compatibil cu Mac şi Windows     ·   Suportă o paletă largă de formate audio: MP3, WMA, AAC-LC,  PCM   ·   Disponibil în varianta neagră sau albă cu logo luminos  LED Walkman®  
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite