Seria iPhone 14 prezentată oficial în România de iStyle. Prețuri și iPhone 14 Pro [HANDS ON]

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iStyle a prezentat ieri, 16 septembrie, în cadrul unui eveniment local, desfășurat la Băneasa Shopping City, trei modele din seria iPhone 14 și Apple Watch 8.

Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE. FOTO Adrian Pogîngeanu
Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE. FOTO Adrian Pogîngeanu

iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max și Apple Watch Seria 8 au fost prezentate de Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE.

Fotograful Andreea Retinschi, utilizatoare de iPhone, a ținut un scurt atelier de prezentare a fotografiilor și clipurilor video obținute cu ajutorul noilor telefoane și a vorbit despre diferențele față de generația anterioară.

În timpul prezentării am făcut un scurt hands on cu iPhone 14 Pro varianta Deep Purple. Smartphone-ul nu era setat, așa că materialul se reduce la construcție și design.

Exceptând Dynamic Island, designul nu este foarte diferit de iPhone 13 Pro. Smartphone-ul se simte relativ greu și solid în mână, păstrează SIM-ul fizic. Diferențele la prima vedere sunt minime, ele se găsesc la nivel hardware și software. Cel mai importante sunt la nivel de procesor, cameră și ecran.

image

Dragoș Vrînceanu ne-a mai spus că România s-a numărat, în 2022, printre țările incluse în primul val de lansare a noului iPhone. iPhone 14 Plus va intra pe piață în luna octombrie.

Pasionații de produse Apple pot achiziționa un abonament lunar (Easy Upgrade) pentru iPhone, prin magazinul iStyle (parteneriat cu TBI) și la fiecare lansare primesc noul model. Este o rată lunară fixă pentru produsele din categoriile: iPhone, iPad, Mac și Apple Watch.

iPhone 14 și Apple Watch Series 8. FOTO Adrian Pogîngeanu
iPhone 14 și Apple Watch Series 8. FOTO Adrian Pogîngeanu

Prețurile pentru:

- iPhone 14 pornesc de la 4899,99 lei pentru varianta de 128GB;

- iPhone 14 Pro pornesc de la 6348,99 lei pentru varianta de 128GB;

- iPhone 14 Pro Max pornesc de la 7099,99 lei pentru varianta de 128GB;

- Apple Watch Series 8 (41mm) pornesc de la 2499, 99 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite