Instagram adaug─â posibilitatea ┼čtergerii conturilor pe iPhone

0
0
Facebook Instagram Messenger Whatsapp FOTO Shutterstock
Foto Arhivă / Shutterstock

Constr├óns─â de noile reguli impuse de Apple pentru dezvoltatorii de iPhone, Instagram a ad─âugat op┼úiuni pentru ┼čtergerea ┼či dezactivarea conturilor.

Contrar interesului companiei ┼či a strategiei de p├ón─â acum, care consta ├«n ascunderea c├ót mai bine a op┼úiunii de ┼čtergere a conturilor, Instagram a fost nevoit─â s─â includ─â aceast─â op┼úiune ├«n aplica┼úia de iPhone.

├Äncep├ónd cu 30 iunie, Apple a impus o nou─â regul─â pentru dezvoltatorii de aplica┼úii pentru iPhone. Toate aplica┼úiile care presupun crearea unui cont trebuie s─â ofere ┼či op┼úiunea ┼čtergerii acestuia, ├«mpreun─â cu toate datele personale.

Ca multe alte aplica┼úii, a c─âror folosire necesit─â de┼úinerea unui cont personal, Instagram se vede nevoit─â s─â urmeze aceast─â regul─â ┼či a lansat un update prin care se conformeaz─â cu noua politic─â, ostentativ, exact ├«n ziua termenului limit─â.

Op┼úiunea ┼čtergerii contului se reg─âse┼čte ├«n pagina set─ârilor legate de contul de Instagram, ├«n partea de jos a ecranului. ┼×tergerea nu are loc imediat cum utilizatorul confirm─â comanda, ci dup─â 30 de zile, ├«n care acesta se poate r─âzg├óndi.

Nu toate aplica┼úiile s-au conformat noii reguli ├«nainte de termenul limit─â. Dintre cele mai cunoscute, WhatsApp ┼či Signal au ad─âugat aceast─â op┼úiune, ├«n timp ce printre cele ce ├«nc─â nu o respect─â se num─âr─â Spotify ┼či Telegram.

Apple nu a impus o penalizare dur─â pentru nerespectarea noii reguli, ci a men┼úionat doar c─â aplica┼úiile care nu se conformeaz─â ar putea s─â se confrunte cu ├«nt├órzieri ├«n verificarea ┼či publicarea update-urilor ├«n App Store.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite