Programul prin care poţi controla activitatea online a copilului a primit o finanţare de un milion de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii pot supraveghea activităţile copiilor pe Internet. FOTO Shutterstock
Părinţii pot supraveghea activităţile copiilor pe Internet. FOTO Shutterstock

Pentru părinţii îngrijoraţi de ce ar putea face copiii lor pe Internet există un program care le detaliază aceste lucruri şi tocmai a fost finanţat cu un milion de dolari pentru a-şi continua dezvoltarea.

Programul care detaliază tot ce fac copiii pe Internet sau pe reţelele sociale se numeşte Qustodio şi a fost dezvoltat în Spania. El este unealta potrivită pentru părinţii care vor să ştie cum îşi petrec copiii lor timpul online, scrie VentureBeat. Qustodio a primit recent un milion de dolari finanţare printr-o strângere de fonduri.

Compania care a creat programul spune că le permite părinţilor să controleze atât ceea ce fac copiii online, cât şi ce aplicaţii pot să folosească pe dispozitivele mobile cu Android sau cu iOS. Aplicaţia pentru Android a fost deja lansată, dar cea pentru iPhone şi iPad va fi disponibilă din această lună. Qustodio pregăteşte una şi pentru BlackBerry şi Mac OS, iar pentru Windows există deja.

Cât despre Facebook, părinţii pot să vadă până şi discuţiile din chat sau ceea ce au căutat copiii pe reţeaua socială. Aceste lucruri sunt valabile şi pentru alte reţele sociale, cât şi pentru browsere. Qustodio prezintă detaliat, cu timp şi în procente, cât anume din timpul său a investit copilul în activităţile online. Mai mult, controlează chiar şi căutările online, astfel încât să nu întoarcă rezultate pentru anumite cuvinte, cum ar fi „pornografie“ sau „violenţă“.

Aplicaţia pentru Android este disponibilă în Play Store, cea pentru Windows este pe site-ul Qustodio.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite