Primul Galaxy Note 7 a cărui baterie explodează e în China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaxy Note 7 a explodat, dar s-ar putea să nu fie vina Samsung.
Galaxy Note 7 a explodat, dar s-ar putea să nu fie vina Samsung.

Bateriile care explodează sunt un caz cunoscut pe smartphone-urile moderne. Totuşi, de multe ori s-ar putea să fie vina încărcătorul contrafăcut, cum ar putea fi şi în acest caz.

În cel mai recent set de astfel de circumstanţe, un Galaxy Note 7 a explodat în China în timp ce era încărcat folosind un adaptor de la microUSB la USB Type-C. După cum se poate vedea în imaginile alăturate, telefonul a ajuns într-o stare foarte gravă, dar mai neplăcut este faptul că abia a ajuns pe piaţă şi deja este implicat în scandaluri.

În teorie, sunt şanse foarte mari ca telefonul să nu fie sub nici o formă responsabil de eveniment. Un cablu de slabă calitate combinat cu un adaptor USB Type C, pur şi simplu, a făcut o proastă aproximare vizavi de fluxul de curent ce trebuie împins constat câtre telefon. Acesta din urmă din urmă a cedat, iar la final a ajuns să arate aşa.

Momentan nu se ştie dacă adaptorul microUSB to USB Type-C folosit a fost unul original creat de Samsung, iar sud-coreenii nu s-au grăbit să lanseze o investigaţie sau un comunicat de presă pe marginea subiectului. Mai ales când vine vorba de telefoane cu încărcare rapidă care folosesc USB Type C, ar fi bine să folosiţi doar încărcătorul original inclus în pachetul smartphone-ului.

Toate detaliile despre acest caz cu Galaxy Note 7 sunt aici

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite