Prima schimbare la Yahoo! în epoca Marissa Mayer: prânzul gratis la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mutarea Marissei Mayer de la Google la şefia gigantului online Yahoo! a provocat stupoare în Silicon Valley, mutarea nefiind anticipată de nimeni. Mayer are obiectivul de a readuce Yahoo pe linia de plutire, iar ea a luat deja primele măsuri, inspirate de experienţa Google. 

La prima şedinţă pe care a ţinut-o cu subalternii ei, vineri la sediul Yahoo din Sunnyvale, Mayer i-a surprins pe aceştia cu primele măsuri. Astfel, potrivit jurnaliştilor de la „AllThingsD”, ea a anunţat că toată mâncarea de la cafeneaua companiei, numită URL, va fi gratuită. Deşi aceasta este o practică comună în Silicon Valley, Yahoo nu o implementase deoarece dorea să reducă cheltuielile.

De asemenea, tot în spiritul „cool” de la Google, Mayer doreşte o reamenajare a spaţiului de lucru, pentru a îmbunătăţi spiritul de colaborare şi a aduce un aer mai modern. Cu toate acestea, Mayer aşteaptă şi ceva la schimb.

Pe scurt, ea doreşte ca angajaţii să reia seria de inovaţii şi să îmbunătăţească orice produs al companiei, de la e-mail, la căutări, la publicitate. În plus, ea doreşte să concentreze întreaga companie pe realizarea de produse bune. Astfel, deşi Yahoo a fost o firmă lipsită de o strategie viabilă în ultimii ani, venirea lui Mayer ar putea schimba unele lucruri. Mulţi şefi din trecut nu au ştiut dacă vor ca Yahoo să fie o firmă de publicitate sau una de software. Venirea Marissei Mayer face lucrurile clare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite