Photobombing cu ştaif: familia regală britanică şi-a făcut un obicei de a invada fotografiile străinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul William a intrat în fotografia lui Chris Hoy FOTO The Guardian
Prinţul William a intrat în fotografia lui Chris Hoy FOTO The Guardian

Membrii familiei regale britanice au devenit maeştri în ”photobombing”. Prinţul William este ultimul care s-a alăturat acestui trend, potrivit The Telegraph.

Termenul de ”photobombing” se referă la un curent din online în care oameni se bagă în fotografiile altor persoane. Prinţul William a fost prezent la Jocurile Commonwealth-ului, unde a profitat de ocazie pentru a se include într-o fotografie pe care fostul ciclis Sir Chris Hoy o făcea cu un admirator.

Prinţul William poate fi văzut râzând peste umărul lui Sir Chris în fotografia care a fost împărtăşită pe Twitter de către fostul ciclist. ”Got to love a royal photobomb!” (trad. Trebuie să iubeşti un photobomb regal), a scris acesta pe contul său.

Aceasta este a treia oară când un membru al familiei regale apare din neant într-o fotografie. Luni noapte, prinţul Harry a intrat în poza cu oficialii din Noua Zeelandă, tot la Jocurile Commonwealth-ului, în timp ce aceştia se uitau la competiţia de înot feminin.

image

Aşezat cu două rânduri mai în spate decât neo-zeelandezi, Harry şi-a ridicat ambele degete mari în aer şi s-a aplecat peste ceilalţi spectatori.

Săptămâna trecută, însăşi regina Marii Britanii a dat startul acestui trend, zâmbind într-un selfie realizat de un membru al echipei australiene de hockey. Acea poză a ajuns pe Instagram. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite