PayPoint lansează o aplicaţie mobilă de plăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

PayPoint anunţă astăzi lansarea aplicaţiei de mobil cu acelaşi nume, dezvoltată în parteneriat cu Zitec şi Alpha Bank.

Aplicaţia PayPoint permite clienţilor să plătească direct de pe propriul telefon facturile la utilităţi, precum apă, gaze sau electricitate, să-şi reîncarce creditul pentru cartelele PrePay, să efectueze plata online, recurentă sau nu, a altor tipuri de abonamente pentru servicii diverse, precum şi să îşi alimenteze conturile utilizate pentru plăţi online. Pe parcurs, în aplicaţie vor fi introduşi noi furnizori, precum şi alte servicii.

Noua aplicaţie vine cu funcţionalităţi ce permit utilizatorilor setarea unei notificări de reamintire pentru plata facturilor lunare, posibilitatea de a face plata unei facturi pentru o altă persoană, afişarea soldului actualizat pentru o serie de furnizori de utilităţi publice si reîncarcarea creditului pentru oricâte numere de telefon. Operaţiunile pot fi efectuate imediat sau pot fi salvate în aplicatie pentru a fi plătite ulterior, individual sau toate odată.

Utilizatorii aplicaţiei au la dispoziţie mai multe metode de a înregistra în aplicaţie informaţiile necesare pentru plată: scanarea codului de bare de pe factură, introducerea codului de client sau încărcarea facturii în format PDF, direct din email. Plata se poate face utilizând un card salvat în aplicaţie sau prin introducerea unui card valid de fiecare dată când este iniţiată o plată online.

Aplicatia PayPoint
Aplicatia PayPoint
Aplicatia PayPoint

Aplicaţia PayPoint este disponibilă gratuit, cu acces integral pentru utilizatori la toate funcţionalităţile oferite, pentru un număr nelimitat de tranzacţii şi poate fi descărcată pe smartphone-uri ce rulează sisteme de operare Android sau iOS, din magazinele de aplicaţii Google Play sau App Store.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite