Un iPhone 6s a fost scăpat dintr-un avion şi a supravieţuit căderii

0
0
iPhone 6s cazut din avion

Telefonul a înregistrat întreaga cădere, fiind acoperit doar de o husă şi de o folie protectoare, în timpul căderii de la câteva sute de metri.

Realizatorul de documentare brazilian Ernesto Galiotto filma într-un avion de mici dimensiuni când şi-a scos iPhone-ul 6s din buzunar şi a început să realizeze câteva fotografii. La scurt timp, telefonul i-a scăpat, de la o altitudine de peste 600 de metri, pe o plajă din apropiere.

Revenit la sol, fără speranţa de a-şi mai găsi telefonul, Galiotto a verificat totuşi aplicaţia Find My, pentru a vedea dacă acesta mai poate fi localizat şi, spre suprinderea sa, a descoperit că telefonul era încă pornit, găsindu-l astfel cu uşurinţă.

Nu numai că iPhone-ul a supravieţuit, dar singurele pagube pe care le-a înregistrat în urma căzăturii de la câteva sute de metri au fost câteva zgârieturi, deşi nu avea decât o husă simplă de silicon şi o folie protectoare. ”Am crezut că îl voi recupera. M-am gândit că, dacă nu a căzut în apă, îl vom găsi. Dacă îl scăpam în apropierea unei persoane de la acea înălţime, putea fi o tragedie” a spus Galiotto, contactat de G1, unde poate fi văzut videoclipul integral.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri