Articol publicitar

Oferte speciale pentru licenţele software: Obţineţi Windows 10 Pro la doar 14,47 €, Office 2016 la 23,59 € şi multe altele

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
g2deal

Dacă sunteţi interesat să cumpăraţi licenţe pentru sistemul de operare Windows şi pentru suita de programe Office pe deplin legale, pentru a vă updata laptopul sau computerul sau pentru a-l pune în funcţiune, iată ofertele speciale disponibile.

Un număr mare de promoţii interesante sunt disponibile chiar acum în cadrul magazinului online Cdkdeals.com la costuri uimitoare, pentru a vă ajuta să economisiţi mai mult. Astăzi în adevarul.ro veţi vedea toate ofertele disponibile din cadrul acestui site ce nu trebuie ratate. Puteţi găsi pachete pentru a achiziţiona pachete de licenţe pentru Windows + Office cu extra discount.

Oferte speciale folosind codul de reducere AD20la variantele de Windows 10 Home, Pro şi Enterprise doar pe site-ul cdkdeals.com

Pentru a le putea avea la cel mai bun preţ, trebuie să aplicaţi codul-cupon de reducere „AD20”. În acest fel, puteţi economisi până la 20% din preţul normal afişat pe site-ul cdkdeals.com pentru licenţele:

Microsoft Windows 10 Pro -14,47€ 

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC -13,00€ 

Windows 10 Home (32/64 Bit) -13,78€

Intrând pe site-ul oficial al cdkdeals.com veţi vedea preţurile standard ale licenţelor Windows 10. Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vă înregistraţi pe site-ul cu un e-mail valid, apoi trebuie să îl adăugaţi în coşul de cumpărături. La finalul cumpărăturilor aplicaţi cuponul de reducere pentru a avea cel mai bun preţ disponibil, atfel că dacă veţi cumpăra Windows 10 Pro, îl veţi vedea la final la preţul de 14,47€.

g2deal

Suitele Office 2016 şi Office 2019 la reducere

Suita Microsoft Office este una dintre cele mai utilizate în lume, atât varianta personală, cât şi profesională. Recomandarea este să cumpăraţi cea mai recentă versiune Office 2019, deoarece include toate îmbunătăţirile din suita Office. Cu toate acestea, versiunea 2016 funcţionează foarte bine şi încă are suport de la Microsoft, deci veţi avea actualizări. Folosind cuponul de reducere „AD20” puteţi obţine până la 20% reducere în comparaţie cu preţurile de pe site-ul cdkdeals.com.

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus (1 PC) - 23,59€

Microsoft Office 2019 Pro Professional Plus (1 PC) - 40,39€

Windows şi Office împreună

Dacă sunteţi interesaţi să achiziţionaţi licenţe pentru sistemul Windows 10 şi pentru suita Office împreună, aveţi noroc. Acum în cadrul site-ului cdkdeals.com există asemenea pachete ce vă vor face să economisiţi. În acest caz,trebuie de asemenea să aplicaţi codul-cupon "AD20" pentru un discount de 20%. Iată pachetele disponibile:

Pachet Windows 10 Pro + Office 2016 Pro - 32,39€

Pachet Windows 10 Home + Office 2016 Pro - 31,59€

Pachet Windows 10 Pro + Office 2019 Pro - 46,79€

Pachet Windows 10 Home + Office 2019 Pro - 35,44€

Descărcaţi Windows şi activaţi-l cu noile licenţe

Pe site-ul official al Microsoft, puteţi descărca Microsoft Windows 10 complet gratuit, fie în versiunea Home sau Pro, astfel încât să puteţi obţine imaginea ISO pentru a continua instalarea sistemului de operare.

Pentru a activa Windows 10 trebuie să accesaţi secţiunea „Configurare/ Actualizare şi securitate/ Activare” şi introduceţi cheia de licenţă pe care aţi cumpărat-o din cadrul cdkdeals.com. Va trebui să urmaţi asistentul de configurare care specifică cheia de licenţă, iar sistemul de operare vă va pune să verificaţi dacă cheia de licenţă este corectă utilizând serverele de licenţe Microsoft. În cele din urmă, va indica faptul că cheia este legală şi că Windows 10 este activat.

g2deal

Aceste licenţe vândute pe cdkdeals.com sunt de tip OEM, prin urmare, servesc doar un singur computer şi nu se vor putea face multe modificări la nivel hardware. În acest caz va trebui să reactivaţi din nou cheia Microsoft telefonic.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite