Nokia Lumia 920 şi HTC 8x sunt disponibile la precomandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC 8X şi Lumia 920 sunt modele de vârf cu Windows Phone 8.
HTC 8X şi Lumia 920 sunt modele de vârf cu Windows Phone 8.

Terminalele Lumia 920, de la Nokia, şi 8X, de la HTC, sunt deja disponibile la precomandă, deocamdată la Best Buy din Statele Unite ale Americii. Ambele disponibile vor fi lansate pe piaţă abia din luna noiembrie, după ce Microsoft va introduce Windows Phone 8.

Lumia 920 costă 150 de dolari, în cazul unui abonament pe doi ani, iar HTC 8X are un preţ de 100 de dolari. Fără niciun contract, acestea costă 600 de dolari, notează „GSMArena“.

Ativ S, produsul concurent de la Samsung, a fost listat în Marea Britanie la preţul de aproximativ 700 de dolari, conform „ Nokia şi HTC vor intra la un preţ similar în Europa.

Ativ S a fost prezentat la IFA 2012 de la Berlin, în timp ce Nokia şi HTC au găzduit evenimente speciale pentru noile modele. Lumia 920 vine cu un procesor dual-core, memorie RAM de 1 GB şi un spaţiu de stocare de 32 GB. Acesta mai are o cameră foto de 8,7 megapixeli cu tehnologia PureView şi un ecran de 4,5 inci de tip PureMotion HD+. Smartphone-ul va putea fi încărcat wireless.

image

HTC 8X are un ecran mai mic, de 4,3 inci, acelaşi tip de procesor şi memorie RAM şi o capacitate de stocare de 16 GB. Camera foto este de 8 megapixeli cu cip dedicat, ca în HTC One X, iar sistemul audio foloseşte tehnologia Beats Audio. Ativ S este smartphone-ul cu cel mai mare ecran, de 4,8 inci, iar plusul major este bateria de 2.300 mAh. Camera foto are tot 8 MP, iar capacitatea de stocare este de 16 sau 32 GB.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite