HTC a anunţat modelul J butterfly, primul telefon cu ecran full HD de 5 inci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC J butterfly va fi lansat în Japonia, în decembrie.
HTC J butterfly va fi lansat în Japonia, în decembrie.

HTC a prezentat primul smartphone cu rezoluţie full HD şi cu noul tip de ecran Super LCD la o dimensiune de 5 inci. Acesta se numeşte J butterfly şi va fi disponibil, din decembrie, doar în Japonia. Pentru piaţa chineză, compania Oppo pregăteşte modelul Find 5 cu un ecran asemănător.

Principalul atu la HTC J butterfly este ecranul Super LCD3 care are o rezoluţie de 1920x1080 pixeli şi rezultă o densitate de 440 ppi, cea mai mare la acest moment. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon S4 quad-core la 1,5 GHz, împreună cu o memorie RAM de 2 GB. Spaţiul de stocare este de 16 GB şi telefonul suportă carduri microSD, notează „GSMArena“.

Camera principală este de 8 megapixeli şi filmează full HD, iar cea secundară are 2 MP. Bateria este însă de doar 2.020 mAh. Telefonul are şi conectivitate LTE, rezistă la apă şi praf şi oferă suport pentru conexiunile NFC. Acesta va fi disponibil în trei versiuni de culoare: roşu, alb şi negru. Lansarea în Japonia va avea loc în decembrie.

Principalul concurent pentru J butterfly este Oppo Find 5 despre care s-a confirmat recent, potrivit „GSMArena“, că are ecran de 5 inci cu rezoluţie full HD. Lista de specificaţii mai cuprinde un procesor Qualcomm cu patru nuclee, memorie RAM de 2 GB şi o cameră principală de 12 megapixeli. Deşi are o grosime de doar 6,9 milimetri, telefonul vine cu o baterie de 2.500 mAh.

Oppo Find 5 va fi disponibil în versiunile de 16 şi 32 GB, la un preţ de aproximativ 470 de dolari, respectiv 520 de dolari. Acestea sunt preţurile pentru China ale operatorului China Unicom.

Videoclipul de prezentare pentru HTC J butterfly

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite