Noi detalii despre Sony Xperia Honami: se va conecta la Facebook şi vei putea susţine conferinţe video live pe reţea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony Honami este aşteptat anul acesta. FOTO Adevărul
Sony Honami este aşteptat anul acesta. FOTO Adevărul

Sony are o gamă de dispozitive aproape completă. Există un smartphone bun, o tabletă şi un phablet. Ce mai lipseşte? Un smartphone cu o cameră foto impresionantă. Acesta ar putea fi Sony Xperia Honami. Şi despre acesta şi funcţiile sale au mai apărut două zvonuri.

Sony Xperia Honami este un smartphone pentru care camera foto va fi cea mai importantă dotare. Dacă Xperia Z a fost primul smartphone al companiei cu ecran full HD, Xperia Honami va avea o cameră foto de 20 megapixeli. Dincolo de acest detaliu, care se ştie de câteva luni, se pare că Sony va adăuga şi o funcţie de realitate augmentată, notează TechRadar.

Cum va funcţiona realitatea augmentată? Nu la fel ca pe celelalte dispozitive, doar să vizualizezi o imagine poziţionată peste ceea ce vezi prin camera foto, ci vei putea să surprinzi într-o poză un dinozaur care trece prin cadru, spre exemplu.

Foarte probabil că această aplicaţie va primi şi alte caractere, nu doar un animal mor de zeci de milioane de ani. Tot în domeniul foto, Xperia Honami va avea şi modul Timeshift Burst - pe scurt, vei face foarte multe poze, apoi vei alege cel mai bun moment, poate cel în care toţi zâmbesc.  

Un test pentru cum ar putea arăta realitatea augmentată.

image

Dincolo de cât de bună poate fi camera foto, şi aplicaţiile pentru aceasta, Sony se pare că va oferi ocazia să te conectezi la Facebook şi să transmiţi pe reţeau socială, în format live video, tot ceea ce vrei. Spre exemplu, poţi susţine conferinţe prin Xperia Honami şi un cont de Facebook. Dacă această capabilitate se confirmă, atunci va fi un rival direct pentru conferinţele live care se pot susţine prin YouTube.

Pe lista extinsă a dotărilor tehnice, Sony Xperia Honami va avea un ecran de 5 inci full HD, un procesor Snapdragon 800 la 2,2 GHz şi o memorie RAM de 2GB.

Hai să discutăm pe pagina de Facebook a „Tech Adevărul“

Află mai multe despre Sony Xperia Honami:

FOTO Sony poate stabili un record: noile informaţii despre Xperia Honami arată că acesta ar putea înregistra video 4K

GALERIE FOTO Sony Xperia Honami, viitorul rival al S4 Zoom şi Lumia 1020, apare în imagini spion

FOTO Xperia Honami, telefonul cu cea mai bună cameră foto de la Sony, este confirmat de noi imagini neoficiale

Războiul megapixelilor: Samsung Galaxy S4 Zoom, cel mai bun lucru pentru Nokia

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite