Aplicaţia pentru laşi: îţi scrie texte pentru despărţire şi le trimite prin SMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
despartire

O aplicaţie de iPhone vrea să facă treaba mai simplă pentru femeile şi bărbaţii care vor să se despartă printr-un SMS, dar nu au "textele la ei".

BreakupText costă 89 de cenţi în AppStore şi oferă mai multe opţiuni. În primul rând, trebuie să selectaţi genul vostru şi să alegeţi dacă relaţia este una "Casual" sau una serioasă. De asemenea, trebuie să spuneţi ce s-a întâmplat de vreţi să vă despărţiţi: v-aţi pierdut interesul, aţi găsit pe cineva sau ... "aţi fost mâncat de un urs".

Acum, pentru cei mai laşi dintre noi, aplicaţia oferă soluţia. Nu e destul de rău să te desparţi printr-un SMS, aplicaţia ne ajută să nu mai gândim şi să trimitem un text predefinit. Cu toate că este un gest urât, aplicaţia vă ajută să fiţi chiar amuzanţi, prin câteva texte selectate care măcar va face persoana cu care aţi fosat să râdă. Sau să vă urască mai tare.

Cnet a testat aplicaţia aceasta (noi nu am vrut să plătim 99 de cenţi pe ea... să nu cumva să devenim dependenţi) şi ne-a oferit şi câteva exemple de texte oferite: "Bună. Ştiu că te aşteptai la altceva la aniversarea noastră. Poate ceva chiar mare, nu? Ar fi fost drăguţ. Tu eşti drăguţă. Dar lucrurile nu ţin de noi. Ne-am depărtat. Nu e nici tipa de la muncă. Ai auzit cântecul Cape Canaveral de Conor Oberst? Bineînţeles că nu ai auzit, asta e una dintre probleme. Am nevoie de un exorcism".

Unul dintre creatorii aplicaţiei, Jason Levine, a explicat pentru "Fast Company" că, deşi aplicaţia a fost făcută în glumă, are şi o doză de seriozitate. "Prinde momentul acesta când tehnologia este mai importantă pentru noi decât viaţa sau relaţiile".

BreakupText pe AppStore. 

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite