MSI anunță colaborarea cu Mercedes-AMG și alte lansări de laptopuri la Computex 2023

0
Publicat:

MSI prezintă Creator Z17 HX Studio, Alpha 17 și Prestige 16 reînnoite și nou lansatele Commercial 14 și Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport la Computex 2023.

MSI Creator Z17 HX Studio.
MSI Creator Z17 HX Studio.

Creator Z17 HX Studio a fost adus din nou la ediția din acest an a Computex, după ce a câștigat premiul Best Choice Award. Echipat cu un procesor Intel Core i9 seria HX până la a 13-a generație și certificat de NVIDIA Studio, acesta aduce în prim plan ideea celui mai subțire și mai puternic laptop creator Intel HX.

Punctul de atracție al întregii game este reprezentat de noul Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport, crossover-ul dintre MSI și Mercedes-AMG.

Designul său de culoare Selenite Gray, textura exclusivă AMG Rhombuses și șasiul din aliaj de magneziu-aluminiu evocă imaginea mașinilor de curse Mercedes-AMG de pe circuit. Pasionații de sporturi cu motor vor  putea să vadă logo-urile Mercedes-AMG Motorsport pe capacul superior, rama inferioară și pe capacul spate.

Performanța interioară este pe măsura designului exterior. Propulsat de un procesor Intel Core i9 și de grafica NVIDIA RTX 40, Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport oferă un gameplay captivant.

Laptop MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport.
Laptop MSI Stealth 16 Mercedes-AMG Motorsport.

Cu un ecran OLED 4K 16:10 și sistemul Cooler Boost 5, exclusiv MSI, cu ventilatoare duble și cinci conducte de căldură, laptopul oferă o experiență vizuală ridicată. Pachetul include accesorii special concepute: un set exclusivist care cuprinde o cutie colorată și special concepută, un mouse, un mouse pad, o unitate USB, o husă, ilustrate și legături pentru cabluri. Fiecare accesoriu prezintă logo-urile MSI și Mercedes-AMG Motorsport.

Pentru a se extinde și mai mult către domeniul de business, noul Commercial 14 este îmbunătățit cu soluții personalizate printr-o serie de măsuri de securitate opționale, NFC (Near-Field Communication) și un cititor inteligent de carduri încorporat. Ambele oferă un nivel suplimentar de identificare și pot fi personalizate în funcție de necesități. Commercial 14 prezintă și contribuția MSI la protecția mediului înconjurător. Tastatura este fabricată din materiale PCR (Post-Consumer Recycled), iar peste 90% din ambalaj este realizat din hârtie reciclată.

Laptop MSI Commercial 14.
Laptop MSI Commercial 14.

Noul model Alpha 17 vine cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 7045 HX Dragon Range, împreună cu un GPU NVIDIA GeForce RTX™ din seria 40. Una dintre cele mai interesante actualizări ale Alpha 17 este reprezentată de prima echipare cu Qualcomm® FastConnect™ 7800 Wi-Fi 7 din lume pe o platformă de calcul. FastConnect 7800 aduce performanțe Wi-Fi 7 cu viteze de vârf de până la 5,8 Gbps și o latență de numai 2 milisecunde, datorită High Band Simultaneous (HBS) Multi-Link care utilizează mai multe benzi pentru a oferi cea mai bună conexiune disponibilă. Pentru a susține un astfel de spor de performanță, în scenă intră și un panel QHD de 240Hz.  

Laptop MSI Alpha 17.
Laptop MSI Alpha 17.

Noul Prestige 16, cu șasiu din aliaj de magneziu, cântărește doar 1,5 kg. Având la bord cel mai recent procesor Intel cu platformă Intel Evo certificată, suportă încărcare PD3.1 de 140W. În plus, procesorul grafic NVIDIA GeForce RTX din seria 40 este de asemenea disponibil ca opțiune. Fiind un laptop de 16 inci, Prestige 16 este extrem de ușor, dar și puternic.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite