MSI lansează plăcile de bază cu chipset B760 pentru procesoarele Intel din generația a 13-a

0
Publicat:

MSI anunță noua gamă de plăci de bază cu chipset Intel B760, care vizează piața mainstream și au un design unic și specificații bogate.

image

Platforma B760 are o mulțime de caracteristici evidențiate de seriile MPG, MAG și PRO de la MSI. Alegerea utilizatorilor mainstream sunt plăcile de bază din seria MAG TOMAHAWK și MORTAR de culoare albă. Plăcile de bază MSI din seria MAG au adoptat 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System cu DrMOS de 75A și PCB cu 6 straturi cu acoperire de cupru de 2 uncii pe strat.

Seria MSI MAG suportă interfața Lightning PCIe din generația a 5-a și include pe placa de bază până la 3 sloturi M.2 din generația a 4-a. Pentru a face față căldurii generate în timpul sarcinilor intense, seria MAG dispune de soluții termice inclusiv All Aluminum Design și Extended Heatsink. Sloturile M.2 sunt acoperite de asemenea cu M.2 Shield Frozr.

Seria PRO păstrează un design liniar. Aspectul rezervat se poate asorta cu biroul sau studioul utilizatorului. Plăcile de bază din seria MSI PRO au în standard specificații capabile să îndeplinească nevoile de business și conțin 12 sisteme de alimentare Duet Rail Power System și suportă interfața PCIe Lightning de generația a 4-a și M.2. Cu soluțiile de răcire Extended Heatsink Design pentru radiator și M.2 Shield Frozr, supraîncălzirea nu va fi o problemă.

Pentru cei interesați de plăci ITX, MSI are MPG B760I EDGE WIFI DDR4. Radiatorul din aluminiu alb-argintiu captează atenția încă de la prima vedere. Cu 8 faze directe cu DrMOS de 90A și 8 straturi PCB cu 8 straturi de cupru de 2 uncii, placa de bază pune în valoare putere a procesoarelor Intel Core din generația a 13-a. Placa de bază suportă cele mai recente interfețe PCIe Lightning din generația a 5-a și are 2 sloturi M.2 integrate.

Există mai multe aspecte care fac ca plăcile de bază MSI B760 să fie uimitoare. Linia de plăci de bază MSI B760 oferă clienților atât opțiuni DDR4, cât și DDR5. Toate plăcile de bază echipate cu Wi-Fi suportă cele mai recente tehnologii Intel Wi-Fi 6E și LAN 2.5G pentru a vă ajuta să vă bucurați de o experiență de conectare în rețea de mare viteză. În plus, plăcile de bază MSI B760 dispun de un shield IO preinstalat și clipuri EZ M.2 pentru o asamblare mai ușoară a PC-ului.

Plăcile de bază MSI B760 vor fi expuse la standul MSI în timpul CES 2023. La prima sa apariție la salonul fizic CES dupătrei ani, MSI vaprezenta nu numai celemairecente plăci de bază din seria B760 și sisteme PC, ci șicâștigătoriipremiilor CES, inclusiv MEG Z790 GODLIKE, sisteme PC customizate cu răcire cu lichid, noilesisteme PC cu tematică albă și cele mai recente SSD-uri PCIe 5.0.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite