Motorola lansează noul moto g24 în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motorola prezintă moto g24, un smartphone cu un design proaspăt, camera foto principală de 50MP, baterie mare de 5000 mAh și preț accesibil.

moto g24.
moto g24.

Acesta are un design nou, cu un modul al camerei itegrat mai sinuos în spatele smartphone-ului și un senzor de amprentă situat pe laterat. De asemenea, are protecție împotriva stropilor de apă.

Funcția RAM Boost a telefonului transformă în mod dinamic spațiul de stocare în memorie RAM virtuală pentru o viteză suplimentară. Aceasta poate adăuga până la 4GB sau 8GB (în funcție de caz) de memorie RAM virtuală. Variantele de stocare și RAM sunt 128GB / 4GB RAM și 128GB / 8GB RAM. Stocarea se poate extinde prin card de date microSDXC . Pentru a însoți procesorul Mediatek Helio G85 (12nm) octa-core de de 2,0 GHz dispozitivul dispune de o baterie de 5000 mAh și încărcare TurboPower 15.

moto g24 vine cu un senzor de 50MP cu tehnologie Quad Pixel și o cameră secundară macro de 2MP. Camera frontală de 8 MP include funcția Face Retouch pentru selfie-uri îmbunătățite, Auto Night Vision pentru fotografii de noapte mai clare și modurile HDR și Portret pentru iluminare optimă și efecte artistice.

Smartphone-ul are un ecran IPS LCD de 6.56" HD+ și o rată de refresh a panoului de 90Hz. Modul High Brightness atinge un nivel de luminozitate maximă de 537 niți, iar difuzoarele stereo cu tehnologie Dolby Atmos oferă un sunet clar și puternic.

moto g24 vine în 3 culori: Matte Charcoal, Ice Green și Pink Lavender. Smartphone-ul este disponibil în magazinele Altex (începând cu 25 ianuarie) și eMAG, la prețul recomandat de 799 lei. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite