Motorola Edge 40 Neo va fi disponibil în România de luni, 18 septembrie

0
Publicat:

Motorola lansează noul edge 40 neo, care va fi disponibil în România începând cu 18 septembrie, în trei variante de culoare de la Pantone: Black Beauty, Soothing Sea și Caneel Bay și va putea fi achiziționat de la partenerii Motorola la prețul de 1599 lei (12/256 GB).

Motorola Edge 40 Neo.
Motorola Edge 40 Neo.

Noul motorola edge 40 neo este subțire, având doar 7,76 mm, iar marginile curbate ale dispozitivului îl fac confortabil în mână și ușor de purtat în orice buzunar. Smartphone-ul are rezistență la apă conform standardului IP68, dispune de un senzor de cameră Ultra Pixel de 50MP cu tehnologie de focalizare pe toți pixelii și performanță de 16 ori mai rapidă în condiții de lumină slabă.

Motorola edge 40 neo este primul dispozitiv Motorola Edge din EMEA care beneficiază de serviciile de compensare a emisiilor de CO2 oferite de Lenovo, pentru a reduce emisiile pe parcursul ciclului de viață mediu al dispozitivului. Smartphone-ul sosește într-un ambalaj 100% fără plastic, cu cerneală din soia și materiale reciclate în proporție de 60%, precum cartonul gri și hârtia kraft.

Prin colaborarea cu agood company, motorola edge 40 neo vine și cu o husă 100% pe bază de plante, în culoarea telefonului. În plus, atunci când vine momentul schimbării husei telefonului, sistemul circular agood Loop al companiei agood va facilita eliminarea husei într-un mod sustenabil. Aceștia vor reutiliza vechea husă pentru a crea una nouă, asigurându-se că nu ajunge la gunoi.

Continuând parteneriatul cu Pantone, liderul mondial în selecția și potrivirea culorilor, motorola edge 40 neo este disponibil în trei culori puternice care încurajează autenticitatea: Black Beauty, o nuanță profundă de negru mat, Soothing Sea și Caneel Bay, cu finisaj din piele vegană.

Camera Ultra Pixel de 50MP cu stabilizăre optică a imaginii (OIS ) e însoțită de o lentilă ultra-wide de 13MP cu Macro Vision, iar în față camerei selfie are 32MP și folosește tehnologia quad pixel. Funcția îmbunătățită Auto Night Vision ajută smartphone-ul la fotografiile pe timp de noapte, oferind imagini mai clare și luminoase după lăsarea întunericului.

Motorola edge 40 neo dispune de o baterie de 5000mAh și de încărcare rapidă TurboPower de 68W, care poate aduce bateria de la 0% la 50% în doar 15 minute. edge 40 neo are un ecran endless-edge pOLED de 6,55 inci, cu rată de reîmprospătare de 144Hz și luminozitate maximă de 1300 de niți.

Edge 40 neo utilizează un procesor MediaTek Dimensity 7030, conectivitate 5G, 12 GB de memorie RAM și 256GB de stocare.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite