ThinkPhone primește noi funcții de productivitate, rezultatul colaborării dintre Motorola și Microsoft

0
Publicat:

Lenovo ThinkPhone by Motorola, un smartphone conceput pentru utilizatorii business, primește noi instrumente de productivitate: suport complet integrat pentru Windows 365 cloud și integrarea Push To Talk cu funcția Walkie Talkie din Microsoft Teams.

image

Experiență  de PC cu ThinkPhone și Windows 365 cloud PC

Windows 365 combină puterea și securitatea Microsoft cloud cu versatilitatea și simplitatea unui PC. Utilizatorii ThinkPhone au acces la experiența Windows 365 și o pot transmite de pe ThinkPhone direct pe un ecran mai mare prin simpla conectare cu un cablu USB-C, o tastatură și un mouse Bluetooth.

Astfel, utilizatorii pot accesa puterea ThinkPhone prin combinarea acestuia cu orice monitor Lenovo, inclusiv monitorul ThinkVision P27h-30 cu ecran QHD de 27 de inci, și accesorii Bluetooth precum tastatura și mouse-ul Lenovo Professional Wireless Rechargeable Combo sau căștile Lenovo Go Wireless ANC. În acest fel, vor avea parte de o experiență  de PC cu Windows, incluzând toate aplicațiile personalizate, conținutul și setările selectate.

Această funcție nu oferă doar utilizatorilor flexibilitatea și productivitatea de care au nevoie, ci le permite și departamentelor IT să restabilească configurația tradițională de lucru și să reducă costurile generale.

Conectare folosind funcția Walkie Talkie din Microsoft Teams

Cu două atingeri, utilizatorii pot experimenta o integrare ușoară între telefon și PC, datorată conectivității Think 2 Think. Acum butonul Red Key de la ThinkPhone este integrat aplicației Walkie Talkie în Teams. Prin programarea rapidă a butonului Red Key care activează modul Walkie Talkie, clienții vor avea posibilități de comunicare printr-o singură apăsare (PTT). Această funcție integrează butonul Red Key cu aplicația Walkie Talkie din Microsoft Teams, facilitând comunicarea cu echipele sau departamentele specifice prin utilizarea Canalelor Teams.

Cu ThinkPhone, utilizatorii beneficiază de o suită completă de funcții de securitate, alături de suport care oferă protecție avansată și o gestionare completă susținută de ThinkShield, platforma de securitate Lenovo, cu politici de securitate și caracteristici care asigură siguranța dispozitivului.

Device-ului ThinkPhone are un design premium, rezistent. Realizat din fibră de aramidă, care este mai puternică și mai ușoară decât oțelul, și combinat cu un cadru din aluminiu și sticlă Gorilla Glass Victus, este suficient de rezistent pentru a obține clasificarea de protecție subacvatică IP68 și pentru a trece testele de durabilitate MIL-STD-810H.

ThinkPhone dispune și de specificații premium, precum platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, un ecran mare FHD+ de 6,6 inci, o baterie de 5.000 mAh și un încărcător TurboPower de 68W care poate încărca atât ThinkPhone, cât și laptopurile Lenovo. O cameră Ultra Pixel de 50MP completează acest dispozitiv, oferind imagini clare în timpul apelurilor video, indiferent de condițiile de lumină.

Disponibilitate

Suportul pentru Windows 365 prin intermediul Moto Connect și funcția Walkie Talkie în Microsoft Teams vor fi disponibile pentru Lenovo ThinkPhone by Motorola în următoarele săptămâni. Aplicația Walkie Talkie este deja inclusă în licența Teams frontline.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite