motorola e13, un smartphone ieftin, este disponibil în România

0
Publicat:

Noul motorola e13 este disponibil în România începând cu data de 3 februarie în culorile Cosmic Black și Aurora Green, la un preț recomandat de 579,90 de lei. moto e13 are un ecran HD+ de 6,5 inci, tehnologie Dolby Atmos și o baterie de 5000 mAh care oferă o autonomie ridicată. 

Smarphone moto e13.
Smarphone moto e13.

Poți urmări emisiunile preferate, conținut din social media, sau poți asculta muzică ore întregi fără să îți faci griji în privința bateriei. moto e13 acceptă și frecvențe Wi-Fi cu bandă duală de 5 GHz și 2,4 GHz.

Datorită Bluetooth 5.03 viteza de transmitere a datelor este mai rapidă pe o rază mai mare, iar eficiența energetică este îmbunătățită pentru ascultare printr-un dispozitiv extern, ca boxe sau căști bluetooth. Fie că navighezi pe Internet, conectezi un dispozitiv prin cablu sau conexiune wireless, smartphone-ul oferă o integrare fără probleme între rețele și dispozitive.

Procesorul octa-core, Unisoc T606, îmbunătățește conversațiile video și capabilitățile foto AI. Smartphone-ul e dotat cu 2GB memorie RAM și 64 GB memorie de stocare tip eMMC 5.1. Poți profita de toate funcționalitățile foto cu ajutorul sistemul de camere de 13 MP compatibil AI.

Produsul este disponibil deja în magazinele Altex și tot luna aceasta va fi disponibil și la eMag, la același preț.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite