CES 2023: Lenovo a prezentat nouă gamă de PC-uri Yoga, ThinkPad, ThinkBook, Legion, IdeaPad, IdeaCentre și Tab Extreme

0
Publicat:

Lenovo a anunțat la CES 2023 completarea portofoliul cu o nouă gamă de PC-uri Yoga, ThinkPad, ThinkBook, Lenovo Legion, IdeaPad,IdeaCentre, Lenovo Tab Extreme, conceptul Project Chronos, Lenovo ThinkPhone by Motorola și alte invoații.

Laptop Lenovo Yoga Book 9i.
Laptop Lenovo Yoga Book 9i.

Laptopul Yoga Book 9i marchează un nou capitol pentru Yoga datoră stilului premium și performanței de ultimă generație. Noul Yoga Slim 6i (14", 8) este un dispozitiv cu un design rafinat, portabil, dar care păstrează performanțe ridicate. Subțire și ușor, Yoga Slim 6i permite utilizatorilor să lucreze și să creeze conținut fie că se află în mișcare, fie că lucrează de acasă. 

De asemenea, Lenovo a prezentat adițiile ale modelelor Yoga 9i (14", 8) și Yoga Slim 7i Carbon (13", 8), ambele cu procesoare Intel Core din a 13-a generație. Totodată, laptopul Yoga 6 (13", 8) este alimentat de cele mai noi procesoare AMD Ryzen din seria 7000 care oferă autonomie îmbunătățită pentru a face față și celor mai lungi sesiuni de lucru la distanță.  

În materie de tablete, Lenovo Tab Extreme și Lenovo Smart Paper oferă performanțe pentru mediul școlar sau pentru utilizarea casnică. Lenovo Tab Extreme este cea mai puternică tabletă Lenovo de până acum, cu un design ce integrează o tastatură cu două balamale; în balamaua principală a suportului este creat un compartiment de depozitare și protecție pentru stylus-ul inclus, Lenovo Precision Pen 3. 

Conceptul Lenovo Project Chronos (denumire oficială în curând) este o nouă tehnologie care captează mișcările utilizatorului. Aceasta îi permite utilizatorului să interacționeze și să desfășoare activități în lumi virtuale 3D fără ochelari sau dispozitive portabile. 

O noutate pentru 2023 este cipul Lenovo LA AI, primul cip dedicat AI din lume montat pe un laptop de gaming. Prin intermediul tehnologiei Lenovo AI Engine+ cipul dispune de un algoritm software de învățare automată pentru a regla în mod optim performanța sistemului. Acest cip este montat pe laptopurile Lenovo Legion Pro 7 și 7i (16", 8) și pe laptopurile Lenovo Legion Pro 5 și 5i (16", 8).  

Sisteme desktop Lenovo Legion Tower.
Sisteme desktop Lenovo Legion Tower.

În ceea ce privește desktop-urile, noua generație de PC-uri Lenovo Legion oferă performanțe ridicate. Lenovo Legion Tower 7i (34L, 8) și Lenovo Legion Tower 5i (26L, 8) sunt alimentate de procesoarele desktop Intel Core din a 13-a generație și plăcile video NVIDIA GeForce RTX din seria 4000. Lenovo Legion Tower(26L, 8) integrează    procesoarele AMD Ryzen 9 și placile video AMD Radeon RX din seria 7000 sau NVIDIA GeForce RTX din seria 4000. 

Lenovo a prezentat cele mai noi laptopuri ThinkPad X1 construite din materiale reciclate și dispune de noul program Lenovo Commercial Vantage pentru a evidenția setările care pot îmbunătăți eficiența energetică. Lenovo View este nouă tehnologie pentru setările grafice care oferă calitate îmbunătățită a imaginilor video de pe dispozitivele compatibile.

Laptop Lenovo ThinkPad X1.
Laptop Lenovo ThinkPad X1.

Cea mai recentă generație de monitoare ThinkVision este alimentată de display-urile mini-LED  ThinkVision P27pz-30 și P32pz-30, urmate de noile monitoare VOIP ThinkVision din seria T, construite pentru munca hibridă, care dispun de o funcționalitate integrată Microsoft Teams, camere de 5 MP, microfoane duble și difuzoare. Lenovo a prezentat cele mai recente monitoare ThinkVision P-series 4K profesionale și noile monitoare Lenovo L-series potrivite pentru acasă.

Cele cinci noi laptopuri IdeaPad portabile și performante (IdeaPad Pro 5i, IdeaPad Pro 5 Gen 8, IdeaPad Slim 5i, IdeaPad Slim 5 și IdeaPad Flex 3i Chromebook), desktop-ul compact IdeaCentre Mini (1L, 8), tableta Lenovo de 9 inci (Lenovo Tab M9) și versatilul Lenovo 500 USB Type-C Universal Dock sunt concepute pentru toate spațiile și locurile în concordanță cu stilul de viață în mișcare al consumatorului de astăzi. 

Lenovo oferă și o gamă de servicii de mentenanță a dispozitivelor pentru a ajuta la menținerea produselor în stare de funcționare optimă și sigură, cum ar fi cel mai recentă tehnologie de securitate bazată pe cloud Lenovo Smart Lock. Pentru un nivel suplimentar de confort în susținerea laptopurilor prezentate astăzi, Lenovo Premium Care Plus încorporează multe dintre serviciile sale într-o singură soluție. Acest serviciu include suport hardware și software avansat, protecție împotriva daunelor accidentale și garanție extinsă pentru baterie. Lenovo Migration Assistant și Lenovo Smart Performance regăsite în cadrul Lenovo Vantage sunt sisteme de verificare automată a componentelor hardware și software.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite