Marea veste despre viitorul Samsung Galaxy Note: 6GB de memorie RAM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefoanele cu 4GB de memorie RAM nu mai sunt o surpriză, dar unul cu peste 6GB ar putea fi, iar asta ar pregăti Samsung.

Deşi mai este aproximativ jumătate de an până când noul Samsung Galaxy Note va fi anunţat oficial, deja au început să circule pe internet primele seturi de zvonuri legate de specificaţiile sale hardware.

În mod evident, vorbim de un terminal premium care s-ar putea să fie prea puternic pentru majoritatea utilizatorilor. Acesta s-ar putea să fie unul dintre primele telefoane, dacă nu chiar primul, cu o cantitate impresionantă de 6GB RAM. În contextul în care Galaxy Note 5 a venit cu doar 4GB RAM, saltul până la 6GB este remarcabil.

Din păcate, s-ar putea să fie perceput ca fiind excesiv, în contexul în care există foarte multe telefoane şi tablete pe piaţă care se comportă impecabil cu doar 2GB RAM. În ceea ce priveşte restul dotărilor, ne putem aştepta ca Galaxy Note 6 să fie construit în jurul unui panou Slim RGB AMOLED cu o diagonală de 5,8 inci şi o rezoluţie de 2560 x 1440.

Vezi toate detaliile despre viitorul Samsung Galaxy Note pe care îl vor lansa sud-coreenii în toamnă

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri