Pozele neoficiale cu Galaxy S7 ne arată ce telefon pregăteşte Samsung petnru 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat oficial pe 21 februarie. Va fi cel mai nou, cel mai bun de la companie, iar acum vedem cum arată în poze neoficiale.

Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge au fost deja imortalizate în toată splendoarea lor. Dacă mai vedem câteva astfel de capturi până atunci, va deveni imposibil să mai rămână ceva nepublicat până la evenimentul de lansare de pe 21 februarie.

Lăsând însă particularităţile de fond la o parte, să analizăm un pic imaginile. Cea de mai jos, deşi nu poate fi folosită pentru a confirma dacă Samsung a făcut un downgrade la cameră de la 16 la 12 megapixeli, zona dedicată acestei componente pare să fi un pic mai mică decât în trecut. Spatele bombat, evident în imagine, s-ar putea să trădeze o baterie mai generoasă decât cea din Galaxy S6.

Mai mult, noi zvonuri confirmă prezenţa unei baterii mai mari, cu o capacitate de 3.000 mAh, în cazul modelului standard. Pentru modelul Galaxy S7 Edge, aceasta ar urma să fie chiar şi mai mare, capacitatea ei putând ajunge până la 3.600 mAh.

Află toate informaţiile despre Samsung Galaxy S7

image
image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite