Lenovo lansează noile sale laptop-uri Yoga şi Legion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lenovo Yoga 9i

Toate cele trei laptop-uri noi ale celor de la Lenovo sunt din gama premium şi oferă un factor ultra-subţire şi un design elegant.

Gama Yoga

Yoga Slim 9i şi noul convertibil Yoga 9i de 14 inci vin ambele cu un capac acoperit cu piele şi un design elegant, ultra-subţire. Laptop-urile beneficiază de procesoare Intel din nou generaţie, iar Yoga 9i vine şi cu o opţiune de 15 inci, cu proceosare până la Intel Core i9 de generaţia a 10-a şi grafică asigurată de o Nvidia GTX 1650 Ti, cu design Max-Q.

Pielea neagră de pe spate este completată de un şasiu din aluminiu, pentru o durabilitate ridicată, dar sunt disponibile şi variante cu capac din metal, în diferite culori, atât pe varianta de 14 inci, cât şi pe cea de 15 inci.

Yoga Slim 9i este unul dintre cele mai subţiri laptop-uri făcute până acum de Lenovo, având o grosime de doar 13,9mm şi o greutate de 1,26 de kilograme. Pentru graficieni şi creatori de conţinut, laptop-ul va putea fi echipat cu un ecran IPS 4K şi va avea o recunoaştere de 90% a spectrului de culori DCI-P3 şi 100% a spectrului sRGB şi o luminozitate de 500 de niţi.

Lenovo Yoga Slim 9i

Yoga Slim 9i

Sistemul de sunet este diferit pe cele două dispozitive: Yoga Slim 9i are două difuzoare orientate către utilizator, în timp ce Yoga 9i vine cu un soundbar rotativ îmbunătăţit, care va livra sunet certificat Dolby Atmos. Tot pe Yoga 9i, modelul de 14 inci vine cu zone de răcire mai mari, care să permită o utilizare fără probleme.

Tot Yoga 9i vine cu o zonă din sticlă, edge-to-edge, în care îţi poţi odihni palmele, şi care are un aspect şi feeling premium. Touchpad-ul este haptic, oferind vibraţii atunci când este acţionat. Bineînţeles, nu lipseşte nici un senzor de amprentă care este rezistent la apă şi va funcţiona, conform Lenovo, şi cu degetele ude sau proaspăt dezinfectate. Există şi un senzor de recunoaştere facială cu cameră IR, şi camera web poate fi acoperită cu uşurinţă pentru cei care vor să fie siguri de securitatea informaţiilor lor.

În ceea ce priveşte bateria, avem o durată de până la 20 de ore pe gama Yoga Slim 9i, care este dotată şi cu un sistem de încărcare rapidă, ce permite 4 ore de vizionare de conţinut după o încărcare de numai 15 minute.

Yoga Slim 9i vine cu până la 3 porturi Thunderbolt 4 Type-C, pentru viteze de transfer ultra-rapide. La capitolul conectivitate, menţionăm şi Bluetooth 5.1 şi Wi-Fi6.

Pe Yoga 9i, bateria ajunge la 18 ore, având însă aceeaşi tehnologie de încărcare rapidă. Se remarcă două porturi Thunderbolt 4.

Lenovo Yoga 9i

Yoga 9i

Legion Slim 7i

Pentru gameri, Lenovo a pregătit un nou laptop din gama Legion: Slim 7i. Tastatura sa a fost îmbunătăţită, oferind acum o senzaţie asemănătoare cu cea a tastaturilor mecanice, cu un key travel mai lung. Este completă, având inclusiv zona de NumPad.

Cu o grosime de 17,9mm şi 1,86kg, Legion Slim 7i este unul dintre cele mai subţiri şi uşoare laptop-uri de gaming făcute de Lenovo. Răcirea este nouă, şi include o creştere de 31% în sistemul de air intake.

Apar şi funcţii precum cititorul de amprente sau acel Privacy Shutter cu care poţi acoperi camera laptop-ului, iar utilizatorii vor avea opţiunea de a-şi alege display-ul preferat: pot opta pentru un 4K IPS de 15,6 inci, cu 100% recunoaştere a spectrului Adobe RGB şi rată de refresh de 60Hz, plus luminozitate de 600 de niţi sau pot alege versiunea pentru esports, cu 144Hz şi un ecran Full HD IPS, cu recunoaştere 100% a spectrului sRGB.

Lenovo Legion Slim 7i

Legion Slim 7i

În ceea ce priveşte stocarea şi RAM-ul, laptop-ul poate veni cu până la 2TB de stocare M.2 NVMe în RAID 0 şi până la 32GB de memorie DDR4, la 3200MHz.

Placa grafică merge poate ajunge până la Nvidia GeForce RTX 2060 cu design Max-Q, în funcţie de cerinţele şi dorinţa utilizatorului. Pe plăcile grafice care au suport DLSS 2.0, această tehnologie va fi disponibilă.

Nu lipsesc două porturi Thunderbolt, conectivitate Bluetooth 5 şi Wi-Fi 6.

Preţuri şi disponibilitate

Lenovo Yoga Slim 9i va ajunge pe piaţă în noiembrie, la preţuri începând cu 1899 de euro.

Lenovo Yoga 9i va fi disponibil începând cu luna octombrie. Modelul de 14 inci va porni de la 1799 de euro, iar cel de 15 inci de la 1999 de euro.

Lenovo Legion Slim 7i va fi disponibil tot din octombrie, cu preţuri începând de la 1299 de euro.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite