Motorola lansează în România Moto G9 Play, un smartphone cu cameră triplă şi  baterie puternică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moto G9 Play.
Moto G9 Play.

Motorola anunţă lansarea noului Moto G9 Play, dotat cu un procesor rapid, un sistem triplu de camere cu senzor principal de 48MP şi o baterie puternică de 5000 mAh, ce asigură până la două zile de autonomie.

Moto G9 Play se găseşte începând de astăzi în magazinele partenerilor şi online pe site-ul Altex, la preţul recomandat de 899 lei.

Moto G9 Play este unul dintre primele telefoane din lume echipat cu Qualcomm Snapdragon 662. G9 Play răspunde instantaneu la orice atingere, tastare sau glisare şi există posibilitatea de a schimba îndată aplicaţiile deschise, datorită celor 4GB de memorie.

Datorită sistemului triplu de camere de pe Moto G9 Playrealizarea pozelor devine din ce în ce mai uşoară, în orice condiţii de lumină şi decor, cu ajutorul camerei principale, a senzorului de adâncime sau a camerei Macro-Vision.  

Fotografiile vii, ies bine indiferent de condiţiile de luminozitate, datorită camerei principale cu senzor de 48MP şi a tehnologiei Quad Pixel cu sensibilitate la lumină de 4X mai mare, a modului Night Vision şi a diafragmei  f/1.7. Senzorul de adâncime împreună cu camera principală estompează fundalul automat, astfel încât fotografiile de zi cu zi sunt transformate în portrete cu margini precise. Iar pentru cei care acordă atenţie detaliilor, camera Macro Vision permite apropierea de 4X ori mai mare faţă de subiect, în comparaţie cu o lentilă standard, pentru a putea surprinde chiar şi cristalele de pe un fulg de zăpadă.

Moto G9 Play beneficiază de o baterie de 5000 mAh, care permite o utilizare de până la două zile. Poţi asculta muzică fără întrerupere timp de peste 83 de ore, poţi viziona filme şi seriale timp de 16 ore sau poţi naviga pe site-urile preferate până la 13 ore. Încărcătorul TurboPower oferă câteva ore bune de autonomie în doar câteva minute de încărcare.

Moto G9 Play

Ecranul Max Vision are o diagonală de 6.5 inci, rezoluţie HD+ şi un raport 20:9. Moto G9 Play dispune de 64GB memorie internă, iar dacă spaţiul de memorie nu este suficient, acesta se poate extinde până la 512 GB prin utilizarea unui card microSD.

Pentru că accesul rapid şi uşor la Google Assistant este o prioritate pentru utilizatori, Motorola a simplificat procesul de activare, iar Moto G9 Play are un buton dedicat Google Assistant situat pe laterala telefonului. Astfel, prin simpla apăsare a butonului este activat asistentul personal Google prin control vocal, fără să fie nevoie de tastarea, atingerea sau glisarea ecranului telefonului.

Moto G9 Play  vine cu versiunea pură a sistemului de operare Android. Nu există o interfaţă demodată, dubluri de aplicaţii – doar near-stock Android 10. Telefonul vine la pachet cu My UX, cu funcţiile de personalizare Moto Experience. Cu ajutorul My UX telefonul poate fi personalizat în detaliu, prin fonturi, culori, pictograme şi prin alegerea animaţiei pentru senzorul de amprentă.  

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite