Lenovo anunță noile dispozitive și tehnologii pentru educație - Lenovo Edu

0
0
Publicat:

Lenovo prezintă portofoliul de soluții inteligente dedicate educației, Lenovo Edu, care cuprinde notebook-uri, desktop-uri, tablete și servicii, toate concepute pentru a asista elevii și profesorii în procesul de predare-învățare în sistem hibrid. 

 Lenovo ThinkPad. FOTO Shutterstock
Lenovo ThinkPad. FOTO Shutterstock

Produsele Lenovo destinate segmentului educațional sunt testate prin metode specifice mediului de funcționare. Unele dintre cele mai importante specificații în acest sens sunt protecția împotriva căderii/șocurilor, sticla rezistentă a ecranului LCD, porturile ranforsate, protecția la vărsarea accidentală a lichidelor și benzile amortizoare din cauciuc. Astfel, dispozitivele sunt proiectate să reziste atât provocărilor din sala de clasă, cât și activităților în aer liber.

Cele mai importante caracteristici ale dispozitivelor și serviciilor Lenovo pentru Educație:

Seria Lenovo ThinkBook:

 • Design – Materiale și finisaje din aluminiu anodizat

     Camera foto/video HD cu ThinkShutter

 • Baterie: Până la 6 ore de autonomie a bateriei de 45Wh, care suportă încărcare rapidă Quick Charge Pro.
 • Securitate: Buton smart de alimentare, care integrează un cititor de amprente și permite acționarea obturatorului camerei foto/video. 
 • Tastatură și touchpad: tastatura iluminată este rezistentă la apă, iar touchpad-ul integrează tehnologia Service Hot Key Precision.

Seria Lenovo V

 • Lenovo V14 este un laptop de ultimă generație pentru medii de lucru hibride.
 • Experiențe vizuale: ecranul de 14 inci și ramă subțire cu raportul ecran/corp de 88% care oferă un spațiu de lucru mare, util în aplicațiile office.
 • Videoconferințe îmbunătățite: funcția inteligentă de anulare a zgomotului minimizează distragerea atenției în timpul sesiunilor de videoconferință. Integrarea Microsoft Teams permite partajarea conținutului direct din bara de activități și activarea sau dezactivarea rapidă a sunetului participanților pentru a îmbunătăți conferințele digitale.

Seria Lenovo ThinkPad (E, L)

Lenovo ThinkPad E

 • Tehnologia ThinkPad Glance activează funcțiile Snap Window, Presence Detection și Smart Pointer pentru o experiență de navigare fără întreruperi. În plus, funcția Windows Hello utilizează camera IR FHD pentru autentificare facială instantanee care reprezintă o modalitate rapidă, accesibilă și fiabilă de deblocare a dispozitivului.
 • Laptopurile ThinkPad din seria E și L au o grosime de doar 18,9 mm și greutatea totală de 1,78 kg, astfel că pot călători oriunde cu utilizatorii. Raportul ecran/corp de 85% oferă un display cu margini subțiri. În plus, dispozitivul este testat și certificat MIL-SPEC, ceea ce îl face potrivit pentru orice condiții de lucru.

Lenovo ThinkPad L

 • Portabil, pentru productivitate oriunde te-ai afla.
 • Autonomia bateriei de până la 12 ore este optimizată pentru productivitate mobilă, iar datorită tehnologiei  WiFi 6, viteza Internetului este la cele mai înalte standarde.
 • Caracteristici ThinkShield integrate, cum ar fi: senzorul de amprentă tactil amplasat pe butonul de pornire.
 • Numărul minim de aplicații preinstalate favorizează o autonomie îndelungată a bateriei și ușurință în utilizare.

Lenovo Tab M10

 • Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon menține totul la parametrii optimi de funcționare rapidă și fără întreruperi.
 • Sistemul de rețea WiFi 802.11 a/b/g/n/ac permite utilizatorilor să se bucure de conexiune rapidă și stabilă.
 • Tehnologie cu recunoaștere facială.
 • Kids Mode (Modul Copii) – utilizare sigură, conținut personalizat.

Lenovo Hybrid Classroom Collaboration

 • Permite profesorilor să se conecteze într-un mod rapid cu elevii și cu alte cadre didactice, fie că se află în interiorul instituțiilor școlare sau în medii de lucru remote.
 • În plus, pe lângă furnizarea învățământului sincron pentru mediile hibride de școală, soluțiile educaționale virtuale Lenovo oferă flexibilitate diferitelor opțiuni de predare și facilitează conectarea numeroaselor săli de clasă (care fac parte dintr-un campus sau sistem) pentru a permite accesul altor cadre didactice.

Lenovo ThinkSmart Core Kit

 • Soluția completă de comunicații unificate certificată pentru Teams Rooms, Zoom și Google Meet
 • Tehnologia unică pentru comunicațiile unificate care acoperă nevoile utilizatorilor. Kitul include unitatea centrală ThinkSmart Core certificată pentru Microsoft Teams Rooms, ThinkSmart Controller cu ecran tactil, cameră video bazată pe Inteligență Artificială, Premier Support (suita de programe Lenovo privind mentenanța dispozitivelor).

Lenovo ThinkCentre M70q Tiny

 • Din seria Tiny, computerul 1L ThinkCentre M70q Gen 2 Tiny (Intel) oferă performanțe pentru a face față sarcinilor zilnice de lucru, păstrând în același timp dimensiunile compacte ale dispozitivului. De asemenea, datorită consumului energetic redus, opțiunii de configurare în funcție de nevoile utilizatorului și numeroaselor caracteristici pe care le integrează, computerul din seria Tiny va fi alegerea potrivită pentru orice spațiu de muncă.

Lenovo ThinkCentre AIO Neo 30

 • ThinkCentre Neo 30a (24" Intel) este un PC all-in-one adaptabil care îmbină performanța unui computer cu experiența de vizualizare a unui monitor de ultimă generație. Proiectat pentru eficiență fără bariere, ThinkCentre Neo 30a permite realizarea oricărui proiect, datorită procesoarelor Intel Core din a 12-a generație. Acesta integrează funcții SMART pentru a îmbunătăți videoconferințele. De asemenea, computerul all-in-one dispune de o serie de certificări ecologice pentru un mediu sustenabil. 

Accidental Damage Protection (ADP)Protecția împotriva daunelor accidentale

 • În contextul actual, mobilitatea în plină ascensiune a utilizatorilor poate cauza daune accidentale ce pot afecta și dispozitivele certificate cu un grad excepțional de durabilitate. Datele obținute de Lenovo cu privire la reparațiile dispozitivelor mobile indică faptul că un procent semnificativ de utilizatori vor întâmpina daune nejustificate în primii trei ani de utilizare a gadgeturilor. Serviciul de protecție împotriva daunelor accidentale asigură economii semnificative în raport cu reparațiile neacoperite.

Produsele Lenovo sunt disponibile în România la partenerii autorizați Lenovo.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite