Articol publicitar

Laptopuri MSI – ideale pentru un stil de viaţă dinamic

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
laptop msi

Seria MSI Modern este dedicată celor cu un stil de viaţă dinamic, tineri profesionişti şi studenţi care caută un laptop elegant, dar practic şi accesibil, uşor de transportat.

Seria Modern 14 e formată dintr-un număr mare de modele, fiecare are variante cu diferite specificaţii RAM, stocare şi CPU, dar toate se remarcă prin  performanţa oferită de cele mai recente procesoare AMD RYZEN 5000 sau Intel Core până la i7 din generaţia 11, în tandem cu procesoarele grafice dedicate NVIDIA sau AMD Radeon. 

laptop msi

Primul model despre care vorbim este Modern 14 B11MOU-649XRO, un laptop accesibil cu procesor quad-core Intel Core i5-1155G7, foarte eficient din punct de vedere energetic, procesor grafic Intel® Iris® Xe Graphics, 16 GB memorie RAM şi stocare tip SSD de 512 GB. Ecranul IPS LED de 14 inci cu finisaj antireflex şi rezoluţie Full HD îmbunătăţeşte semnificativ experienţa de utilizare. Cu o mulţime de porturi şi o greutate de numai 1.3 kg, Modern 14 B11MOU-649XRO, la reducere în acest moment, este fără îndoială un best-buy. 

Laptopul MSI Modern 14 B5M-081XRO este un model performant, care utilizează un procesor de top, cu 8 nuclee, AMD Ryzen™ 7 5700U, grafică AMD Radeon™, 16 GB memorie RAM şi stocare tip SSD de 512 GB. Ecranul cu finisaj anti-glare este tip IPS LED, cu diagonală de 14 inci şi rezoluţie Full HD. MSI Modern 14 B5M-081XRO are difuzoare stereo cu capacitatea de a suporta eşantionarea până la 24 biti / 192 kHz, pentru a auzi sunetul aşa cum a fost destinat cu adevărat. 

laptop msi

  

laptop msi

Deşi ultraportabilul MSI Modern 14 B5M-082XRO este cel mai accesibil model dintre cele prezentate, nu face economie la capitolul performanţă. Acesta este dotat cu procesor pe 7nm, AMD Ryzen™ 5 5500U, grafică integrată AMD Radeon™, 8 GB memorie RAM şi stocare tip SSD de 256 GB. Cu acelaşi ecran şi greutate ca şi modelele mai performante, Modern 14 B5M-082XRO este cea mai bună alegere de buget.

Modern 14 B11MOU-648XRO este tot un laptop din gama medie dotat cu procesor quad-core Intel Core i5-1155G7, foarte eficient din punct de vedere energetic, procesor grafic Intel® Iris® Xe Graphics, 8 GB memorie RAM şi stocare tip SSD de 512 GB. Ecranul are finisaj anti-glare tip IPS LED, cu diagonala de 14 inci şi rezoluţie Full HD.     

laptop msi
laptop msi

Modern 14 B11MO-247XRO este cel mai performant ultraportabil MSI din serie, cu procesor quad-core Intel Core Intel Core i7-1165G7, procesor grafic Intel® Iris® Xe Graphics, 16 GB memorie RAM şi stocare tip SSD de 512 GB.  

Şasiul de aluminiu ultra-uşor şi ultra subţire de 16,9 mm pune în evidenţă ecranul IPS LED de 14 inci cu rezoluţie Full HD. Tastatura Chiclet are o cursă de 1.5 mm şi feedback receptiv la fiecare apăsare, transformând experienţa de tastare în una ergonomică şi comodă.  

Laptopurile Modern 14 au la bază un şasiu de aluminiu ultra-uşor şi ultra subţire, care asigură portabilitate şi eleganţă fie că eşti la o întâlnire de afaceri, fie că studiezi cu prietenii pentru examen. Indiferent de context, Modern 14 ţine pasul cu stilul tău de viaţă rapid şi în continuă schimbare.  

laptop msi
laptop msi

Performanţa, greutatea extrem de redusă, dimensiunea specifică unui caiet studenţesc şi tastatura iluminată fac din laptopurile seriei Modern alegerea perfectă pentru orice utilizator cu spirit tânăr şi creativ. 

laptop msi
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite