Articol publicitar

Brandul BUCOVINA susţine Echipa Naţională de Fotbal a României

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
a

În urmă cu 6 ani, Maspex Romania s-a aşezat la linia de start în cursa implicării în proiecte care au ca obiectiv stimularea practicării sportului. Primele etape le-a parcurs împreună cu Federaţia Română de Fotbal, partenerul programului Cupa Tymbak Junior iniţiat de Maspex Romania.

Împreună au reuşit să facă din acest program, încă de la începutul lui, cea mai mare competiţie de fotbal pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani. Suprizele competiţiei au reprezentat-o fetele care, de la an la an, s-au înscris în număr tot mai mare.

Cursa a continuat alături de FRF, Maspex introducând, în 2019, un nou coechipier: brandul de apă minerală naturală Bucovina, care a devenit de atunci apa oficială a tricolorilor. Spiritul de echipă şi dorinţa comună de performanţă au determinat Federaţia Română de Fotbal şi Maspex Romania să hotărască extinderea parteneriatului. Astfel, ca urmare a unui nou angajament, Bucovina a devenit sponsor oficial al Echipei Naţionale de Fotbal. Prin acest nou parteneriat strategic, Maspex Romania se va implica şi mai mult în susţinerea tricolorilor pe o durată de 4 ani, până la finalul anului 2025.

“Ne bucură extinderea acestui parteneriat demarat în urmă cu 6 ani, precum şi angajamentul Maspex pe termen lung alături de FRF. Împreună am dat naştere celei mai mari competiţii fotbalistice pentru copii, Cupa Tymbark Junior, unde peste 160.000 de copii, băieţi şi fete, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, din întreaga ţară, au evoluat la ultima ediţie. Începând de azi, partenerul nostru prin brandul Bucovina  va fi alături şi de echipa naţională şi de toţi suporterii săi”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Colaborarea deosebită avută în ultimii ani cu FRF ne-a motivat să extindem parteneriatul existent. Atât ca durată, cât şi ca implicare. Considerăm că o apă echilibrată aşa cum este Bucovina trebuie să rămână alături de fotbal şi de echipa naţională în drumul ei spre performanţă. Continuarea acestui parteneriat reprezintă punerea în practică a unora dintre principiile şi obiectivele companiei noastre: susţinerea practicării sportului ca mod de viaţă sănătos, a dorinţei de succes şi a celor care luptă pentru a-l obţine”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

sss

Sport pentru performanţă. Sport pentru o viaţă sănătoasă.

Unul dintre principiile importante ale companiei Maspex Romania şi implicit al brandului de apă minerală naturală Bucovina îl reprezintă implicarea în susţinerea sportului ca mod de viaţă sănătos şi orientat către performanţă. Astfel, pe lângă fotbal, brandul Bucovina s-a implicat prin parteneriate punctuale şi în activitatea altor două federaţii sportive: Federaţia Română de Scrimă şi Federaţia Română de Canotaj.

În 2021, am avut emoţii în competiţie şi ne-am bucurat mult pentru performanţele obţinute de canotorii români la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Suntem mândri că le-am fost alături atunci când au scris o nouă pagină de istorie în canotajul românesc.

La fel a fost şi în cazul parteneriatului cu Federaţia Română de Scrimă. Sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo ne-au făcut mândri de acest parteneriat. Şi ne-au determinat să îndrăgim şi mai mult acest sport cu tradiţie îndelungată în ţara noastră, care se practică oficial de peste 100 de ani şi care s-a remarcat prin rezultate de excepţie.

FCSB şi Dinamo Handbal au primit de asemenea impulsul de a transforma ”setea de echilibru” a brandului Bucovina în ”sete de performanţă”.

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate - Salatini, Rollini d’Oro; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală naturală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de ţările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franţa.

Despre Apa Bucovina

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervaţie naturală, izolată de orice activităţi ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina şi-a câştigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităţilor sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăşte natural, cu reziduu sec foarte scăzut (72g/ml) şi pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura şi conţinutul de săruri minerale constante şi o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condiţiile climaterice de la suprafaţă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite