Lansare telefon Facebook: Primele imagini cu sistemul de operare Facebook Home, „minunea” lui Zuckerberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefonul Facebook care se va lansa mâine, 4 aprilie, nu va fi neapărat atât de important ca gadget, cât sistemul de operare Android modificat va putea fi adevărata revoluţie. Facebook Home, căci aşa se va numi sistemul de operare, va putea face din orice telefon un Facebook Phone.

Site-ul 9to5Google publică, cu 24 de ore înainte de lansarea telefonului Facebook şi HTC câteva imagini (digitale) ale sistemului de operare, odată ce va fi cucerit de Facebook Home. Home va fi un fel de supraaplicaţie, numită launcher, care se va pune peste sistemul de operare şi va introduce o interfaţă nouă, dar va scoate în evidenţă şi aplicaţiile pe care reţeaua de socializare le doreşte promovate. Cu toate acestea, utilizatorii Facebook Phone de la HTC vor putea să folosească sistemul Android în mod normal, având acces la magazinul de aplicaţii Google Play.

Se pare că telefonul Facebook se va numi HTC First şi va fi un terminal cu un ecran de 4,3 inci şi cu un buton de Home în mijloc, asemănător celui de pe iPhone. Dar adevărata minune a Facebook va fi faptul că Home va putea fi instalat pe orice telefon cu Android modern.

image

Imaginile de pe 9to5Google arată un Android în care putem posta oricând un Status pe Facebook, putem urca o poză rapid sau putem să dăm Check In, pentru a ne distribui localizarea. Astfel, HTC First sau telefonul Facebook, cum doriţi să-i spuneţi, demonstrează cum se poate pune în aplicare dorinţa lui Mark Zuckerberg, ca firma sa să fie cât mai prezentă în ecosistemul mobil şi să fie integrată adânc în gadgeturile utilizatorilor.

De asemenea, putem vedea prezenţa aplicaţiei clasice de Facebook, a programului Messenger, dar şi Instagram în standard. În rest, telefonul Facebook pare a avea o interfaţă fluidă, în care notificările sunt de bază, dar care nu par atât de aglomerate ca pe Blinkfeed de pe HTC One.

image

Din imaginile de pe 9to5Google se pare că orice imagine va putea fi distribuită pe orice reţea socială, astfel Facebook nedorind să închidă ecosistemul, ci tocmai să domine unul deschis. Dar primele aplicaţii către care putem da Share sunt Instagram sau Facebook Messenger.

Vom afla mai multe mâine, odată cu lansarea telefonului Facebook. adevarul.ro va transmite live text acest moment care ar putea duce dominaţia lui Zuckerberg într-un punct culminant.

Puteţi citi mai multe despre lansarea telefonului Facebook pe adevarul.ro

Lansare telefon Facebook: ce indicii a dat Mark Zuckerberg până acum

Lansare telefon Facebook: Prima imagine cu smartphone-ul Facebook

Facebook Phone: un telefon ca un iPhone, cu un nou sistem de operare: Facebook Home

Facebook Phone ar fi un câştig şi pentru oameni, şi pentru reţeaua socială

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite