La How To Web 2016, marele câştigător e proiectul care te ajută să citeşti ştiri mai bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Newsroom a câştigat competiţia de la How To Web.
Newsroom a câştigat competiţia de la How To Web.

Startup Spotlight este competiţia organizată de How To Web pentru ideile şi proiectele care pot schimba diverse domenii. Anul acesta, a fost premiat un agregator şi curator de ştiri.

Un juriu format din fondatori de startup-uri active pe piaţa globală, mentori internaţionali şi investitori activi, a trebuit să aleagă 10 echipe finaliste din cele 50 care şi-au prezentat produsele în cele două zile ale conferinţei How To Web. La finalul competiţiei de pitching pentru premiile de peste 30.000 de dolari, startup-urile câştigătoare au fost: The Newsroom, Enty, LiveMon, MRise.

The Newsroom a câştigat premiul pentru cel mai bun startup per total. LiveMon a fost desemnat cel mai bun startup în domeniul securităţii cibernetice, startup-ul MRise a avut cea mai bună poveste, în timp ce Enty a primit premiul pentru inovaţie IXIA Innovation Award. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, cele 50 de echipe acceptate în program au participat la 600+ sesiuni de mentorat şi întâlniri de business şi 12 sesiuni de pitching.

În detaliu, The Newsroom ajută creatorii de conţinut (site-uri de ştiri) să distribuie conţinut digital rapid, personalizat şi relevant pentru cititori în funcţie de interesele acestora. Enty este un dispozitiv medical folosit pentru a analiza echilibrul urechii interne în vederea corectării şi măsurării posturii. LiveMon foloseşte o tehnologie de monitorizare care generează soluţii de identificare şi eliminare a ameninţărilor care pot afecta serviciile companiilor. Iar MRise e un dispozitiv care integrează „Internet of things” în motociclete pentru a trimite notificări despre accidente şi pentru a integra o alarmă inteligentă.

Ideea românilor de la Enty premiată la Imagine Cup: ce proiect i-a impresionat pe juraţii competiţiei Microsoft

Celelalte 10 startup-uri care au intrat în ultima etapă a competiţiei:

  • BOX2M - tehnologie care oferă soluţii inovatoare, flexibile şi la preţuri accesibile pentru măsurarea, contorizarea şi controlarea site-urilor industriale,
  • Findie - platformă video oferită ca serviciu care permite companiilor să lanseze site-uri şi aplicaţii mobile de conţinut video în minute, nu luni.
  • InnerTrends - platformă care oferă companiilor SaaS soluţii de creştere rapidă prin interpretarea datelor.
  • TalentBrowse - prima platformă de agregare care conectează angajatorii cu talentele disponibile din cele mai bune agenţii de recrutare.
  • TypingDNA- produs de tip SaaS care foloseşte algoritmi de inteligenţă artificială pentru identificarea şi autentificarea utilizatorilor în funcţie de modul în care tastează.
  • Holosee - tehnologie care creează holograme şi le transmite în realitate augmentată sau în realitate virtuală.
  • Lampix - dispozitiv care foloseşte realitatea augmentată pentru a crea suprafeţe inteligente, fără ochelari intermediari.
  • LiveMon - tehnologie complexă de monitorizare care generează soluţii de identificare şi eliminare a ameninţărilor care pot afecta serviciile companiilor.
  • ENTy - dispozitiv medical folosit pentru a analiza echilibrul urechii interne în vederea corectării şi măsurării posturii.
  • The Newsroom – helps publishers deliver a faster, personalised and more meaningful digital experience using real time auctioning of content assets.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite