La Globul de Aur 2014 a debutat trailerul „Muppets Most Wanted“ în care e descris perfect comentatorul de pe Internet

0
0

Globurile de aur din 2014 au fost decernate, dar dincolo de eveniment în sine, producătorii „Muppets Most Wanted“ au avut poate cea mai bună idee prin care să-şi promoveze filmul. Au creat un trailer în care creează profilul comentatorului de pe Internet: e belicos, ignorant şi agramat.

La Globul de Aur 2014 a fost difuzat trailerul pentru „Muppets Most Wanted“ şi este cu siguranţă unul dintre cele cărora le vei da replay pentru a mai descoperi un mic detaliu care poate ţi-a scăpat, o mică trăsătură a comentatorului de pe Internet pe care probabil n-ai identificat-o până acum. Dai replay dacă nu eşti chiar un astfel de comentator care, mai mereu, nici nu aşteaptă finalul şi deja este în modulul de comentarii pentru a-şi spune opinia pe care nu i-a cerut-o nimeni.

Muppets Studio şi-a publicat videoclipul pe YouTube şi e disponibil mai jos. În „Most Wanted“, Disney ia personajele din Muppets şi le arată lumea. Ajung la Berlin, Madrid sau Londra, câştigând bani din piesele jucate în teatrele lumii. Lucrurile nu sunt tocmai roz până la capăt, iar eroii filmului se văd prinşi într-o reţea a infracţionalităţii la scară globală şi îl au de înfruntat pe Constantine, infractorul numărul unu al lumii. Filmul va fi disponibil din 21 martie.

Trailerul Muppets ar putea fi întrecut doar de seriozitatea cu care Apple îşi tratează tableta în cea mai nouă reclamă. Şi aceasta a apărut la Globul de Aur. „Nu citim şi scriem poezie pentru că e drăguţă. Citim şi scriem poezie pentru că suntem parte din rasa umană. Şi rasa umană e caracterizată de pasiune. [...] Poezia, frumuseţea, romantismul, dragostea - pentru acestea trăim“, se aude pe fundalul reclamei Apple.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite