iStyle aduce seria iPhone 15 în România. VIDEO cu noile smartphone-uri și smartwatch-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iStyle a organizat astăzi, 22 septembrie un eveniment de prezentare a celor mai noi dispozitive Apple. La magazinul din Afi Cotroceni am venit în contact cu smartphone-urile din seria 15 și cu noile smartwatch-uri, Seria 9 și Ultra 2.

iPhone 15 Pro și 15 Pro Max. FOTO Adrian Pogîngeanu
iPhone 15 Pro și 15 Pro Max. FOTO Adrian Pogîngeanu

A vorbit Alina Gheorghiu Marketing Manager Romania al iStyle România, urmată de Andrei Gheorghe, regizor de reclame, care a explicat modul în care folosește iPhone 15 Pro în munca lui.

Ideile principale din prezentarea Alinei Gheorghiu:

- iStyle România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent;

- iStyle a investit 3 milioane de euro în anul 2023;

- investițiile s-au dus către magazinul din Afi Cotroceni, cel din Băneasa Shopping City, către primul magazin iStyle din Craiova, care se deschide în două săptămâni, și către campanii de comunicare;

- iStyle susține sportul prin campania Start The Movement, ajunsă la a III-a ediție;

- în premieră iStyle a creat și produs primul spot TV, care rulează de vinerea trecută pe cele mai importante stații TV din România;

- toate noile smartphone-uri sunt disponibile de azi, 22 septembrie, la vânzare în magazinele fizice și în cel online al iStyle.

Ideile principale din prezentarea lui Andrei Gheorghe:

- smartphone-ul iPhone 15 Pro  e mai ușor cu 10% decât predecesorul său și se simte asta în utilizare;

- stă mai bine în mână și are port USB-C;

- iPhone 15 Pro Max are un teleobiectiv de 120mm (zoom 5X) realizat printr-o tehnologie nouă, design tetra prismă;

- a explicat cum folose;te smartphone-ul în cele 3 stadii ale muncii sale;

- a explicat ce aplicații de iPhone utilizează în munca sa.

Un clip video cu iPhone 15 și iPhone 15 Plus.

iPhone 15 vine cu o cameră foto de 48 de megapixeli, având diafragma cea mai deschisă f/1.6 și permite fotografierea în condiții de lumină slabă. S-au făcut îmbunătățiri și la nivel de zoom optic, de la 1x la 2x. Cipul de nouă generație A16 Bionic permite utilizarea eficientă a mai multor aplicații simultan, pe un display mult mai luminos în condiții outdoor. O schimbare istorică pentru iPhone este trecerea de la tipul de încărcare Lightning port la USB-C. iPhone 15 și iPhone 15 Plus rămân în continuare prietenoase cu mediul și folosesc materiale reciclate în proporții de peste 75% pentru toate componentele.

Un clip video cu iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

În premieră, iPhone 15 Pro este mai rezistent prin combinația dintre titaniu folosit la navele spațiale și cea mai puternică sticlă folosită vreodată într-un smartphone. iPhone a dezvoltat cipul A17 Bionic care este de două ori mai rapid. În același scop, memoria RAM a urcat de la 6 la 8 GB RAM. iPhone 15 Pro permite filmarea 4K cu 60 de cadre pe secundă, iar varianta Pro Max folosește un senzor mai mare pentru camera tele și Autofocus 3D. Transferul prin cablu a devenit mult mai rapid prin modul USB 3, cu o viteză de până la 20 de ori mai mare.

Apple Watch 9 aduce schimbări majore în ceea ce privește procesorul care este de două ori mai rapid față de varianta anterioară. Cipul S9 este cu 30% mai eficient și prelungește durata de folosire activă a bateriei până la 18 ore. Utilizatorii se bucură de un display mai luminos care ajunge până la 2000 de niți, fiind mai ușoară citirea în condiții de lumină puternică. Față de Seria 8, Siri înțelege comenzile vocale cu 25% mai bine și poate accesa date din aplicația Health.

Un clip video cu Apple Watch Series 9 și Apple Watch Ultra 2.

Apple Watch Ultra 2 vine la rândul său cu un procesor de două ori mai puternic și cu cipul S9 care este cu 30% mai rapid decât varianta anterioară. Ultra 2 vine cu cel mai luminos display dezvoltat de Apple, care ajunge la 3000 de niți. Astfel, permite citirea ecranului mult mai ușor în condiții de lumină puternică. Pasionații de sporturi extreme îl pot utiliza chiar și la 9000 de metri altitudine sau la 500 de metri sub apă. Aplicația încorporată Depth salvează un jurnal al fiecărei sesiuni de scufundări. Față de varianta anterioară, Siri înțelege comenzile vocale cu 25% mai bine și poate accesa acum date din aplicația Health.

Din 22 septembrie, în magazinele iStyle se găsesc și căștile AirPods Pro generația 2 cu ultimele îmbunătățiri, dar și Apple Watch SE.

Prețul pentru iPhone 15 începe de la 4 699 lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile de la 5 449,99 lei, 5999,98 lei și, respectiv, 7 199,99 lei pentru versiunile de 128GB. Prețul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2 179,98 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4 349,99 lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite