iPhone 6 Plus şi iPhone 6, la Adevărul Live în studio. Iată cum poţi câştiga cel mai aşteptat telefon de la Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Adevărul Live de la ora 10:30 am prezentat iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Le-am prezetnat calităţile şi de ce ar merita banii. Dar oferim un iPhone 6 cadou, iată cum poţi câştiga.

iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au fost lansate oficial pe data de 9 septembrie. Smartphone-urile Apple au ajuns şi la noi în redacţie şi a venit  timpul să faceţi şi voi cunoştinţă cu ele. Octavian Palade şi Răzvan Băltăreţu au vorbit despre cele două telefoane de top şi le-au întors pe toate părţile pentru a vă satisface curiozitatea.

Avem de anunţat şi un concurs. Duminică, de la ora 10.30, debutează pe Prima TV emisiunea PLAYTECH. Dăm play tehnologiei şi dăm un iPhone 6 Plus cadou. Prezentăm toate detaliile despre concurs în emisiune, cum poţi câştiga şi de ce ai câştiga un astfel de telefon. 

Tot în emisiunea de la Prima TV vom prezenta cele mai rezistente telefoane la apă şi care sunt diferenţele dintre iPhone 6 şi iPhone 6 Plus în cinci lucruri despre ele. Mai jos este înregistrarea emisiunii de azi, în care am comparat marele telefon de la Apple şi cu un G Flex, asta după ce au tot circula glume despre iPhone 6 Plus care se îndoaie.

Aducem iPhone 6 şi iPhone 6 Plus în studio şi vă răspundem la toate întrebările. Concurs: află cum câştigi un iPhone 6 Plus 

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri