VIDEO Emisiunea PLAYTECH debutează la Prima TV, duminică, la 10.30

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul playtech.ro păşeşte într-o nouă dimensiune! Începând din data de 28 septembrie, în fiecare duminică, de la 10.30, vă invităm să descoperiţi emisiunea PLAYTECH.

Emisiunea PLAYTECH va fi moderată de Lucian Popescu şi va veni cu o mulţime subiecte interesante, teste inedite, chiar şi vedete şi, bineînţeles, ştiri care nu trebuie ratate.

Este o emisiune în care informarea şi entertainment-ul se vor îmbina spectaculos, iar prima emisiune va veni şi cu un mega concurs un iPhone 6 Plus în cutie!

În prima ediţie a emisiunii, Lucian Popescu şi experţii Playtech.ro vă fac cunoştinţă cu cele mai noi smartphone-uri de la Apple, iPhone 6 şi iPhone 6 Plus.

Venim şi cu ponturi utile de aplicaţii pentru aceia dintre voi care aveţi copii / fraţi / veri la gimnaziu.

Ce mai facem în prima ediţie PLAYTECH TV? Ne întâlnim cu "trăsnitul" Constantin Zamfirescu (cunoscut şi sub poreclele Zamzu sau Gogoaşe), care ne arată îndeletnicirile lui. Şi nu sunt deloc de ici de colo, şi-a transformat locuinţa într-un studio foto şi ne explică şi cum se poate face asta!

Mai vreţi ceva? Micutzu (Cosmin Nedelcu) şi Lucian Popescu vor verifica "pe bune" cât de rezistente sunt, de fapt, telefoanele rezistente la apă.

Vreţi să revenim la concurs? Puţină răbdare! Aflaţi detaliile în emisiunea PLAYTECH, duminică, la 10.30, la Prima TV!

Aşteptăm părerile voastre pe site-ul playtech.ro şi pe pagina noastră de Facebook. Vizionare plăcută!

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri