Buzunarul de la spate cu iPhone 6 nu e frate: De ce se îndoaie iPhone 6 Plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iPhone 6 pare să aibă o problemă: se îndoaie prea uşor. Utilizatorii sunt supăraţi pe Apple, dar nu compania este de vină în acest caz.

iPhone 6 Plus e mai sensibil decât alte telefoane de la Apple şi se îndoaie, iar Internetul a explodat cu glume pe tema asta. Dincolo de orice reacţie, nu e nimic ciudat că se îndoaie şi doar utilizatorii sunt de vină.

iPhone 6 Plus nu e făcut să te aşezi pe el. Sunt câteva telefoane peste care poţi trece şi cu maşina, dar acelea nu sunt nici cele mai subţiri sau „deştepte“, nici cele mai căutate. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus sunt două dintre cele mai subţiri şi elegante telefoane pe care le are piaţa de oferit. Din fericire, au contracandidat sub forma HTC One (M8). Te-ai întrebat de ce One (M8) nu se îndoaie?

Soluţia este în design şi în filosofia companiilor. Apple a vrut dispozitive „mai subţiri“ decât cel de anul trecut, i-a reuşit, şi a vrut să fie din mai mult metal decât în trecut, i-a reuşit şi asta. Partea proastă când combini cele două premise Apple e că îţi ies telefoane precum iPhone 6, care sunt destul de sensibile la presiune. HTC a ales metal, a ales un alt design şi alte trăsături tehnice.

HTC One (M8) este mai rezistent, metalul are formă concavă, pornind de deasupra bateriei până pe margini. Asta îi dă rezistenţă, e ca o boltă. iPhone 6 Plus (şi nici cel mic) nu are aşa design.

Află totul despre problema iPhone 6 de la Playtech

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite