Articol publicitar

Inovație la puterea 2024: totul despre noul C-bridge Design al căștilor HUAWEI FreeClip

0
0
Publicat:

Dacă în 2024 ți-ai propus să pui mai mult accent pe carieră și ți-ai făcut planuri mărețe pentru a-ți atinge obiectivele, atunci a venit momentul să descoperi mai multe detalii despre HUAWEI FreeClip. Noile căști open-ear, disponibile și în România, pun accent pe inovație, confort maxim în timpul utilizării și performanțe de neegalat. Arhitectura C-bridge Design este elementul care te va scoate în evidență și, în același timp, te va ajuta să fii mai eficient în timpul activităților de la birou sau din timpul liber.  

HUAWEI FreeClip cover (5) jpg

Trei ani de cercetare în spatele tehnologiilor de pe HUAWEI FreeClip

De-a lungul timpului, căștile de tip open-ear au generat reacții mixte în rândul celor care le-au folosit. Le ofereau o alternativă la căștile in-ear celor care nu își doreau să aibă canalul auditiv complet acoperit, dar, pe de altă parte, mulți le-au criticat pentru că nu asigurau comoditatea așteptată și nici nu ofereau performanțe audio deosebite.

Acest context a stat în spatele tehnologiilor inovatoare de la baza HUAWEI FreeClip, dezvoltate în urma a trei ani de cercetare și peste 10.000 de teste, pentru a se ajunge la design-ul care să asigure maximum de confort și experiențe de ascultare la cel mai înalt nivel. Noul produs a primit deja un review detaliat. Elementul care îl scoate în evidență este cu siguranță tehnologia și arhitectura denumită C-bridge Design, o premieră pentru categoria căștilor open-ear.  

C-bridge Design - confort și stabilitate pentru timp îndelungat

HUAWEI FreeClip cover (14) jpg

Lansate ca parte a direcției de brand Fashion Forward, care pune accent pe stil și noi tehnologii, căștile HUAWEI FreeClip sunt cu siguranță un accesoriu care te va scoate în evidență. Arhitectură C-bridge Design vine în două variante de culoare, Black și Purple, ce se asortează perfect cu orice tip de ținută (business, casual, sport, etc.).

Mecanismul de prindere, de tip clip, pune accent pe confort și stabilitate pentru timp îndelungat. Este realizat din aliaj nichel-titan, iar fiecare cască are o greutate de doar 5.6 grame. C-bridge design are nu mai puțin de nouă fire cu nuclee, ce asigură funcții precum alimentarea bateriei, apelurile cu anularea zgomotului sau controlul inteligent prin gesturi. 

Acest braț unește alte două elemente complexe, Acoustic Ball și Comfort Bean, iar întregul sistem de prindere are rolul de a distrubui cât mai eficient presiunea asupra urechilor. Astfel, „vei uita” că ai căștile atașate de urechi și nici nu vei avea motive să-ți faci griji că le vei pierde.

HUAWEI FreeClip - experiența audio pe căștile open-ear dusă la următorul nivel

Dacă la multe dintre modelele de căști open-ear de pe piață experiența de ascultare reprezenta o problemă, din cauza lipsei clarității audio și a pierderilor de sunet, la HUAWEI FreeClip acest lucru nu se mai întâmplă. În urma testelor realizate, inginerii HUAWEI au reușit să regleze C-bridge Design astfel încât acesta să asigure distanța optimă dintre căști și canalul auditiv, la un unghi de 11.4 grade. În plus, acestea nu blochează complet canalul auditiv, diametrul fiind și el atent studiat.

Calitatea audio de pe HUAWEI FreeClip primește un boost de performanță datorită unității cu magnet dublu și a tehnologiei Reverse Sound Waves System, care oferă sunete clare, adaptează rezonanța și reduce „pierderile” audio pentru ca experiența de ascultarea să fie una imersivă și cât mai privată.

HUAWEI FreeClip - productivitatea la puterea 2024

Arhitectura C-bridge Design poate fi controlată prin simpla apăsare, astfel că vei putea schimba melodia sau răspunde la apeluri prin atingerea elementului care conectează căștile de ureche. Chiar dacă dimensiunile HUAWEI FreeClip sunt reduse, te vei putea bucura de performanțele lor pe termen lung, pentru că bateria rezistă până la 36 de ore, cu ajutorul carcasei de încărcare și până la 8 ore neîntrerupt pentru a asculta muzică.

Algoritmul DNN pe bază de AI reduce zgomotele ambientale în timpul convorbirilor, astfel că vei auzi foarte bine ce ți se spune în cască, chiar și atunci când ești într-o zonă aglomerată. O altă tehnologie introdusă în premieră de HUAWEI poartă numele de Smart Wear Detection și detectează automat urechea stâng și cea dreaptă, indiferent de casca pe care o folosești. HUAWEI FreeClip au și certificarea IP54 de rezistență la apa și praf. În plus, au și suport dual device, ceea ce înseamnă că le poți conecta în același timp la două dispozitive, cum ar fi cu telefonul și noua tabletă HUAWEI MatePad Pro 13.2” sau cu laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024.

HUAWEI FreeClip in article (6) jpg

Căștile HUAWEI FreeClip sunt disponibile pe HUAWEI Store, în variantele de culoare Black și Purple, în limita stocului disponibil, la prețul de 999 de lei.

La achiziția din magazinul oficial HUAWEI din România beneficiezi de livrare gratuită și rapidă, plata în 6 rate fără dobândă, puncte de loialitate, dar și multe alte avantaje.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite