Articol publicitar

Huawei MatePad T8: un reper al pieţei entry level de tablete, cu design de top şi specificaţii puternice

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
MatePad T8

Piaţa tabletelor accesibile la preţ devine tot mai competitivă, iar utilizatorii nu mai caută doar dispozitive cu performanţe medii, ci vor dispozitive care arată şi funcţionează asemenea unui produs premium. Aceştia îşi doresc să obţină cel mai bun raport calitate-preţ, ceea ce înseamnă dispozitive cu cele mai bune funcţii, performanţe puternice şi un design atractiv.

Huawei MatePad T8 oferă toate acestea la un preţ accesibil. Mai mult decât atât, până la finalul lunii iunie, în cadrul campaniei Family Week, tableta dispune de un discount de 200 lei, spre bucuria celor care sunt în căutarea unui astfel de dispozitiv. Aspectul rafinat al tabletei şi ecranul impresionant sunt doi factori cheie care o deosebesc de restul tabletelor din categorie.

O tabletă utilă pentru toate vârstele şi nevoile

MatePad T8

HUAWEI este renumit pentru abordarea sa de înaltă clasă în ceea ce priveşte designul, investind mult timp şi efort în dispozitive cu aspect uimitor, ergonomie la un nivel înalt şi fabricate cu cele mai bune materiale şi procese. În ciuda faptului că este un model entry level, Huawei MatePad T8 se încadrează în această categorie. Uşoară şi elegantă, Huawei MatePad T8 este tableta perfectă pentru utilizare în mişcare. Uşor de transportat şi de utilizat cu o singură mână, chiar şi de către copii, dispozitivul subţire cântăreşte doar 310 g, permiţând utilizatorilor să profite de ecranul de 8 inci, oriunde s-ar afla. Deci, dacă aceştia doresc să vizioneze filme şi emisiuni TV în timp ce se deplasează sau să citească e-mailuri şi să navigheze pe web în acelaşii timp, Huawei MatePad T8 este suficient de compactă şi puternică pentru a face faţă cu succes acestor scenarii.

MatePad T8

Maximizând impactul ecranului impresionant de 8 inci al tabletei, Huawei MatePad T8 este dotată cu rame extrem de subţiri la stânga şi la dreapta, cu un raport ridicat ecran-corp, de 80%. Dispozitivul se remarcă prin design-ul extrem de subţire al ramei, care oferă o experienţă de vizionare captivantă. Aşadar, indiferent dacă este folosită pentru a viziona filme, pentru jocuri sau chiar pentru desen şi scris, ecranul mare al tabletei Huawei MatePad T8 va încânta orice utilizator.

Un exemplu perfect de design minimalist, Huawei MatePad T8 are un contur îngrijit şi un finisaj metalic rafinat. Tehnica de prelucrare prin sablare şi carcasa metalică îi oferă un exterior rezistent. Procesul complex de fabricaţie oferă suprafeţei tabletei o senzaţie texturată la atingere şi o face mai rezistentă la coroziune. Datorită durabilităţii îmbunătăţite şi a materialului robust, este dispozitivul perfect pentru utilizatorii mai tineri, părinţii fiind siguri că tableta poate să supravieţuiască câtorva lovituri şi zgârieturi.

MatePad T8

Designul minimalist este completat de un design ergonomic 3D Micro-arc pentru o senzaţie confortabilă, chiar şi pe perioade lungi de utilizare. Îmbinând cele patru muchii cu corpul dispozitivului, curbura fină a panourilor laterale face ca Huawei MatePad T8 să fie extrem de confortabil de ţinut şi de utilizat, pe perioade de timp îndelungate. Fiind un dispozitiv uşor şi portabil, este proiectat pentru a fi utilizat în mişcare, iar prinderea ergonomică permite ca dispozitivul să fie ţinut strâns, fiind în acelaşi timp confortabil pentru utilizator.

Disponibilă în varianta de culoare Deepsea Blue, inspirată de ocean, Huawei MatePad T8 este o tabletă de 8 inci care oferă performanţe puternice la un preţ extrem de accesibil. Alimentată de un procesor octa-core şi o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh, noua Huawei MatePad T8 oferă puterea de procesare necesară pentru sarcinile de zi cu zi şi o autonomie a bateriei potrivită pentru o utilizare îndelungată.

MatePad T8
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite